Вітаємо Анатолія Вікторовича з нагородою!

30 грудня 2015, 15:00

Приємну звістку отримав напередодні Нового 2016-го року Анатолій Шостак, доцент кафедри технічного сервісу та інженерного менеджменту ім. М.П. Момотенка Національного університету біоресурсів і природокористування України, професор зі спеціальності «Соціологія управління», член-кореспондент Академії наук Вищої освіти України. Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет підписав Указ про нагородження його однією з найвищих церковних нагород – Орденом.

В Указі сказано: «За заслуги з відродження духовності в Україні та утвердження Помісної Української Православної церкви – нагородити Шостака Анатолія Вікторовича Орденом святих Кирила і Мефодія».

Високу нагороду вручив 30 грудня 2015 року у Патріаршій резиденції (м. Київ, вул. Пушкінська, 36) керуючий справами Київської Патріархії єпископ Вишгородський Агапіт.

Вручаючи нагороду, Владика Агапіт подякував особисто Анатолію Шостаку за активну благодійницьку та просвітницьку роботу. Благословив на подальші успіхи у державотворенні та будівництві єдиної Помісної Української Православної Церкви.

Колектив кафедри сердечно вітає Анатолія Вікторовича з нагородженням його «Орденом святих Кирила і Мефодія» і зичить йому міцного здоров’я та нових успіхів на благо університету і України!

Детальніше: http://logos-ukraine.com.ua/project/index.php?project=piued3&id=1470 

http://nubip.edu.ua/node/12233

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook