Засідання кафедри

21 грудня 2015 року

         21 грудня 2015 року відбулося чергове засідання кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика, присвячене підведенню підсумків захисту магістерських робіт. Завідувач кафедри Подпрятов Григорій Іванович доповів про успішний захист випускних робіт усіх магістрів кафедри. Так з 14 дипломників кафедри 11 отримали під час захисту найвищу оцінку – відмінно.

     Також на засіданні було відрекомендовано нового співробітника кафедри Корнійчук Катерину Михайлівну, яка працюватиме на посаді завідуючого лабораторії переробки плодів та овочів. Колектив схвалив дану кандидатуру та побажав Катерині Михайлівні успіхів на новій посаді.

     Подпрятов Г.І. виступив з необхідністю формування електронних варіантів навчально-методичного забезпечення дисциплін усіма викладачами кафедри, які відповідальні за викладання навчальних дисциплін для відповідних напрямів підготовки (спеціальностей). Це питання набуло широкого обговорення, в якому активну участь, окрім завідувача кафедри, прийняли доценти Завгородній В.М., Мацейко Л.М., Гунько С.М. та Рожко В.І. Як висновок було складено графік розміщення електронних версій навчально-методичного забезпечення викладачами кафедри з одночасним звітування на засіданнях кафедри про виконану роботу.


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook