Інновації кафедри годівлі тварин та технології кормів ім. П.Д. Пшеничного

14 грудня 2015, 19:32

        Восени цього року співробітники кафедри годівлі тварин та технології кормів ім. П.Д. Пшеничного приділили значну увагу інноваціям та презентуванню наукових здобутків кафедри та потенціалу факультету у цілому.
За підсумками наукових досліджень, які виконуються науковцями кафедри на замовлення ПрАТ «Миронівський хлібопродукт», співробітники кафедри провели майстер-клас для фахівців цього відомого холдингу, які безпосередньо організовують годівлю тварин та їх забезпечення кормами.

За результатами проведеного заходу досягнуто домовленості щодо подальшої співпраці кафедри з холдингом та реалізації наукових напрацювань. 

        Співробітники кафедри взяли активну участь у проведенні Міжнародної науково-практичної конференції, яка проходила 29-31 жовтня на базі факультету зоотехнії та біотехнологій Аграрного університету Молдови та Міжнародного аграрно-технологічного форуму, який проводився 27 жовтня цього року у рамках Міжнародної виставки інноваційного агровиробництва та комплексного  розвитку аграрного бізнесу «ІнтерАгро комплекс».

 

          Значну увагу було приділено також профорієнтаційній роботі.

 

 Доценти кафедри Ільчук І.І., Уманець Д. П., Баланчук І.М. та Яценко О.В. виступили з презентаціями у загальноосвітніх школах І-ІІІ ступенів акредитації  міста Київ та Київської області.

Завідувач кафедри Кривенок М.Я. презентував наш факультет у Мигіївському аграрному коледжі Миколаївської області, де головував у комісії з акредитації цього закладу, випускники якого раніше традиційно вступали до вишів Миколаєва та Одеси за територіальним принципом та через недостатню інформацію про НУБіП України, як про навчальний заклад аграрного профілю.

 

В. Кондратюк,  декан факультету тваринництва та водних біоресурсів

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook