Професійна орієнтація – допомога молоді у виборі професії

10 грудня 2015, 14:39
м. Київ, м. Житомир

На початку листопада 2015 року завідувачем кафедри технології деревообробки Національного Університете Біоресурсів і Природокористування України Пінчевською Оленою Олексіївною разом з викладачем кафедри у лиці Бойко Л.М. та магістрантами було проведено профорієнтаційну роботу серед учнів шкіл одинадцятих класів та студентів технічних училищ. Робота була проведена як серед навчальних закладів міста Києва, так і Житомира та Житомирської області.

Пінчевська О.О. разом із випускником ЗОШ № 197 м. Києва магістрантом НУБіП України Кривеньким І. ведуть розмову про перспективи навчання у ВНЗ

Учням було надано весь необхідний обсяг інформації щодо університету та усіх переваг отримання вищої освіти не тільки по спеціальності технології деревообробки, а і загалом.

Проф. Пінчевська О.О. та доц. Бойко Л.М. у ЗОШ № 8 та ЗОШ № 20 м. Житомир розповідають про важливість деревообробної промисловості в АПК.

Варто зауважити, що немалу кількість учнів цікавило не тільки навчальний процес, а й студентське життя та культурно-масові заходи, що проходять на території НУБіП, науково-технічні конференції та виставки.

Професійно-технічне училище №5 ( столяр будівельний, верстатник деревообробних верстатів). Пінчевська О.О. разом із випускником цього училища і магістрантом НУБіП України Сікорським І.А. та із майбутнім директором Давидюк О.І

Чимала увага була приділена і навчальним закладам у Житомирській області. Учням надано спеціальні буклети, що знайомлять із практикою на кафедрі – невід’ємною складовою навчального процесу, що допомагає закріпити отримані теоретичні знання та здобути необхідні навички.

Бойко Л.М. і проф.. Пінчевська О.О. проводили профорієнтаційну роботу у Левківській ЗОШ Житомирській обл.

Пінчевська О.О. разом із випускницею Підлубенської ЗОШ (Житомирська обл.) магістрантом НУБіП України Воробйовою І. спілкуються з випускниками школи.

Сподіватимемося, що спілкування із випускниками принесе свої плоди і у новому навчальному році кількість абітурієнтів НУБіП значно збільшиться порівняно з минулими роками.

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook