Нове видання кафедри

8 грудня 2015 року
кафедра кормовиробництва, меліорації і метеорології

За участі завідувача кафедри кормовиробництва, меліорації  і метеорології професора Демидася  Г.І.  та співробітників кафедри  видано підручник «Луківництво» рекомендований Міністерством  освіти і науки України.

Підручник  «Луківництво»  підготовлений відповідно до вимог програми для підготовки фахівців аграрних закладів освіти ІІІ-ІV рівнів  акредитації за спеціалізацією  «Кормовиробництво».

У  підручнику викладено основні дані  з біології й екології кормових  рослин, наведено характеристику основних типів  сіножатей і  пасовищ,  а також природних кормових угідь,  класифікацію останніх та розподіл по природних зонах.  Висвітлено питання системи поверхневого і докорінного поліпшення природних кормових угідь, створення  та раціонального використання пасовищ, а також укісного використання травостоїв. Значна увага приділена вирощуванню насіння багаторічних трав.

Підручник розрахований на студентів сільськогосподарських вузів, може бути корисним для керівних кадрів і спеціалістів сільськогосподарських підприємств. 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook