Кафедра транспортних технологій та засобів у АПК

Співпраця

 
 

mtu.gov.ua/timeline/Derzhavna-sluzhba-Ukraini-z-bezpeki-na-transporti-Ukrtransbezpeka.html

 

Державна служба України з безпеки на транспорті (Укртрансбезпека)

 центральний орган виконавчої влади України, утворений 10 вересня 2014 року Постановою Кабінету Міністрів №442 шляхом злиття Державної інспекції з безпеки на морському та річковому транспорті, Державної інспекції з безпеки на наземному транспорті. Цій же службі підпорядковано   Державну спеціальну службу транспорту. Укртрансбезпека реалізує державну політику у сфері безпеки на автомобільному транспорті загального користування, міському електричному, залізничному, морському та річковому транспорті. Діяльність цього органу спрямовується і координується   Кабінетом Міністрів через Міністра інфраструктури.
 
 

 

 
 
 
ZAMMLER GROUP (ЗАММЛЕР) — міжнародна група логістичних компаній, що надає послуги в сфері автомобільних, морських, авіа- та залізничних перевезень, митно-брокерського оформлення, а також складські послуги. До групи входять 5 компаній та 17 офісів. Представництва є в Україні, Польщі, КНР та Казахстані. Перша компанія групи заснована в 2007 році, центральний офіс знаходиться у Києві

 

 


 

www.hegelmann.com

Hegelmann Group була заснована в 1998 році. Її засновниками стали троє братів: Олександр, Георг і Вальдемар Хегельманн. Всі троє засновників самостійно і одноосібно займалися перевезенням товарів по всій Європі, попутно розширюючи свій бізнес. Зараз компанія має філії, які розташовані в самих різних куточках світу.

 

 

   У сучасному світі автоматизація процесів підприємства вимагає підходу, який дозволить залишатися конкурентоспроможними як сьогодні так і в перспективі. Тому система jSolutions створена на основі технологій "cloud computing". Автоматизація бізнес-процесів спрямована на підвищення ефективності управління, отримання швидкого результату і мінімізацію вартості володіння інформаційними технологіями (TCO, Total cost of ownership).


   ukrvescom.com

 Науково-виробнича компанія "Українська вагова компанія" є одним із найбільших виробників вагового обладнання на ринку України. Співпраця із кафедрою транспортних технологій та засобів у АПК дає можливість студентам при  проведенні лекційного матеріалу показати реальні умови виробництва та забезпечити комплексний підхід до формування сучасного спеціаліста.




       ВП НУБіП України «Ніжинський агротехнічний інститут»

 

     ВСП «Немішаївський фаховий коледж НУБіП України»


 

     ВСП «Ніжинський фаховий коледж НУБіП України»

 

 

uts.ua/uk/

 

UTS — найкраща транспортна компанія згідно з Національним рейтингом якості товарів і послуг “Зірка якості” 2018, 2019, 2020.

 

 

 

 


 


 
 
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook