Освіта і економіка – міжнародний досвід

10 червня 2015 року
м.Вроцлавек, Польща

Професор кафедри фінансів і кредиту Давиденко Надія Миколаївна прийняла участь у І Польсько - українському форумі самоврядування, який відбувся в м. Вроцлавек (Польща) з 20 по 27 травня 2015 року.  В рамках форуму було проведено XII міжнародну науково – практичну конференцію «Освіта і економіка».

На конференції були присутні понад 80 учасників із 8 країн: Фінляндія, Естонія, Литва, Латвія, Грузія, Україна, Словаччина та Польща.
У форумі взяли участь представники адміністративної влади, місцевого самоврядування, депутати українського парламенту та польського сейму. Програма форуму була зосереджена на трьох тематичних сферах, які стосуються можливості реалізації спільних дій через польські і українські органи самоврядування, освітні заходи та бізнес-організації, передача доброї практики у цих галузях.

Давиденко Н.М. презентувала доповідь на тему: «Фінансова безпека українського агробізнесу», яка викликала жваву дискусію зважаючи на складну економічну ситуацію в нашій країні, що негативно впливає і на бізнес відносини підприємців України та сусідніх держав.


Титарчук І.М.
к.е.н., доцент кафедри фінансів і кредиту

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook