Студенти кафедри бухгалтерського обліку і аудиту на Дні відкритих дверей в КПМГ

22 травня 2015 року
міжнародна консалтингова фірма КПМГ

21 травня 2015 року наші студенти Ніна Дворнік, Єгор Копилов та аспірант Ольга Ільчак взяли участь у Дні відкритих дверей в київському офісі КПМГ.
 


KPMG — міжнародна консалтингова фірма, в офісах якої у 155 країнах світу працює більше 155 000 професіоналів. Вона входить до так званої «Великої четвірки» («Big Four») аудиторських компаній світу.
Для участі у Дні відкритих дверей в КПМГ необхідно було зареєструватися на сайті КПМГ і відправити своє резюме та мотиваційне есе англійською мовою.
Слід відмітити прекрасне місце розташування офісу, який знаходиться на 17 поверсі в бізнес-центрі «Сенатор» і з його вікон відкривається панорама на Печерський район Києва.
Співробітники відділів аудиторських та консультаційних послуг розказали про перспективи та особливості роботи в компанії, кар’єрні можливості, а також показали життя в офісі компанії з середини.




Корисним було безпосереднє спілкування з менеджерами компанії під час кава-брейків. Вони розкрили «великі» і «маленькі» таємниці роботи аудитора, розказали про свій досвід працевлаштування в міжнародній компанії. Особливо наголошувалось на необхідності високого рівня знань англійської мови та фахових вмінь і навичок.
 


Менеджери компанії відмітили, що вони хочуть бачити в себе випускників, які готові розвиватись професійно та мають велике бажання вчитися протягом усього життя.
Для студентів компанія організовує бізнес ігри, семінари, лекції . Також компанія надає можливість розпочати свою кар’єру зі стажування, яке підвищує шанси в подальшому влаштуватись на роботу в КПМГ або використати свої знання в інших сферах.
Варто також згадати про освітню програму K-Foundation, організовану для студентів, які бажають удосконалити свої знання в галузі обліку і аудиту та підготуватися до роботи в міжнародній компанії. Реєстрація на програму в січні, для бажаючих дізнатись більше зайдіть на сайт компанії http://www.kpmg.com/.
В цілому, після зустрічі залишилось безліч приємних вражень, нових знайомств та натхнення на нові звершення. По закінченню пройшла лоторея, в якій було розіграно призи від КПМГ.


Ніна Дворнік,
кафедра бухгалтерського обліку і аудиту


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook