Не допустити зниження статусу працеохоронних дисциплін як визначальних у формуванні свідомості та культури безпеки майбутніх фахівців

26 березня 2015 року

   26 березня 2015 р. відбулося засідання Науково-методичної комісії з цивільної безпеки МОН України на базі Національного університету цивільного захисту України. Представники зібрання з різних регіонів держави – науково-педагогічні працівники, які викладають дисципліни з цивільної безпеки, безпеки життєдіяльності та охорони праці, – вкотре обговорили особливості впровадження нового Закону України «Про вищу освіту» та безпосередньо стратегії реформування вищої освіти, що стосуються викладання вказаних дисциплін.
   В обговоренні наявних проблем скорочення змісту вкрай важливих за умов сьогодення дисциплін (Безпека життєдіяльності, Охорона праці та Цивільний захист) напрацьовано пропозиції для подання до МОН України та ДСНС України щодо недопущення зниження їх статусу як визначальних у формуванні свідомості та культури безпеки майбутніх фахівців у різних галузях економіки України та покращення викладання цих дисциплін з урахуванням стану освіти та надзвичайних ситуацій, що мають місце у державі.
   У роботі засідання взяв участь в.о. завідувача кафедри охорони праці та інженерії середовища Олександр Войналович.

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook