Кафедра таксації лісу та лісового менеджменту

Виховна робота

Виховна робота є одним із пріоритетних напрямків діяльності кафедри. Культурно-виховна діяльність науково-педагогічних працівників кафедри здійснюється за основними напрямами:

 

  Відповідно до Закону України «Про вищу освіту» одним із основних завдань закладу вищої освіти (далі – ЗВО) є «формування особистості шляхом патріотичного, правового, екологічного виховання, утвердження в учасників освітнього процесу моральних цінностей, соціальної активності, громадянської позиції та відповідальності, здорового способу життя, вміння вільно мислити та самоорганізовуватися в сучасних умовах» і реалізація вказаного завдання не повинна бути винесена за межі освітнього процесу, а навпаки – гармонійно поєднана.

  Заклади вищої освіти працюють на перспективу, а їхні випускники покликані утверджувати загальнолюдські цінності. Перед університетами постає багато завдань, а саме: виховати гідних громадян, всебічно розвинених особистостей, високоінтелектуальних та вмотивованих фахівців, які зможуть бути рушійною силою розвитку галузі чи країни в цілому. З метою виконання зазначених завдань кафедра таксації лісу та лісового менеджменту приділяє значну увагу виховній роботі, адже від того, яких фахівців ми готуємо нині, залежить майбутнє наших лісів.

  Одним із ключових напрямів реалізації виховної роботи на кафедрі є наставництво викладачів на рівні академічних груп студентів. Робота наставників передбачає надання допомоги активу групи в плануванні та проведенні організаційних та навчально-виховних заходів, спрямованих на досягнення якісних показників успішності та підвищення громадської активності студентів, організації тематичних зустрічей, залучення студентів до спортивно-масової роботи, художньої самодіяльності тощо.

Випуск студентів-бакалаврів в умовах воєнного стану

Студентський актив разом із наставником на виставці машин та обладнання LISDEREVMASH

Участь в організації культурно-масової події «Зустріч весни» за участі студентів та наставника


 Відвідування музеїв та кінотеатрів наставників зі студентами

 

Окрема увага приділяється на кафедрі профорієнтаційній роботі з майбутніми абітурієнтами, зокрема, учнями шкіл та шкільних лісництв.

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook