Співробітники кафедри технології деревообробки продовжують профорієнтаційну роботу

27 березня 2015 року

Співробітники кафедри технології деревообробки продовжують профорієнтаційну роботу.

Завідувач кафедри Пінчевська Олена Олексіївна відвідала Білоцерківське ВПУ будівництва та сервісу. Учнів було ознайомлено з умовами вступу в НУБіП України на 2015-2016 рік та з особливостями навчання за спеціальністю «Деревооброблювальні технології».

Асистент кафедри Горбачова Олександра Юріївна відвідала спеціалізовану школу № 31 міста Києва. Учні дізналися про переваги навчання в НУБіП України, а також про особливості вступу.

Доцент кафедри Бойко Людмила Миколаївна та асистент кафедри Анциферова Олександра Вікторівна провели профорієнтаційну роботу у навчальних закладах міста Житомира, саме у школах № 19, 26, 8, 30, 20 та гуманітарній гімназії № 1. Викладачі розповіли учням про особливості навчання в НУБіП України, начальні практики та міжнародну співпрацю університету, а також про перспективи працевлаштування за майбутніми спеціальностями. Учні заповнили анкети абітурієнтів, більше 20-ти чоловік виявило бажання вступити на навчання до НУБіП України за напрямом «Деревооброблювальні технології».

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook