Переможці І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Фінансовий менеджмент»

25 лютого 2015 року
Кафедра фінансів і кредиту

25 лютого 2015 року на кафедрі фінансів і кредиту було проведено І етап Всеукраїнської олімпіади з дисципліни  «Фінансовий менеджмент» серед студентів ОКР Магістр спеціальності «Фінанси і кредит». До складу комісії повірці результатів робіт входили д.е.н. професор, в.о. завідувача кафедри фінансів і кредиту І.М.Зеліско, д.е.н., професор кафедри фінансів і кредиту Н.М.Давиденко, доценти кафедри А.В.Буряк, О.М.Карасик, І. М. Титарчук.

В олімпіаді брали участь студенти напряму підготовки «Фінанси і кредит» ОКР «Магістр» - 24 чоловіки. Студентам були запропоновані по 5 завдань з дисципліни «Фінансовий менеджмент». Вичерпна відповідь на кожне з поставлених завдань оцінювалась  у  20 балів. Максимальна кількість балів – 100.

В результаті проведення підсумків олімпіади на основі кількості набраних балів, які набрав кожний з учасників визначено:

1 місце   Волинець Іванна Васидівна – 5 курс ОКР «Магістр» (95 балів);

2  місце  Сидорчук Анастасія Ігорівна 5 курс ОКР «Магістр» (90 балів);

3  місце  Трайтак Катерина Олегівна 5 курс ОКР «Магістр», 1 група (89 балів);

Вітаємо переможців та бажаємо із честю представити наш навчальний заклад у ІІ турі Всеукраїнської олімпіади у Луцькому національному технічному університеті 26-27 березня.

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook