Члени гуртка «Клуб фінансового аналітика» відвідали Білоцерківський молочний комбінат

3 жовтня 2014, 0:39

 

     3 жовтня студенти — члени гуртка «Клуб фінансового аналітика» за підтримки декана економічного факультету Тетяни Камінської та у супроводі доцентів кафедри фінансів і кредиту Ірини Титарчук, Вікторії Костюк і Галини Скрипник відвідали Білоцерківський молочний комбінат.
     Метою поїздки було знайомство майбутніх фінансистів з виробничим та фінансовим процесами на підприємстві.

     

      Під час екскурсії студенти дізналися, що на комбінаті виробляється продукція ТМ «Біля лінія» і «Premialle», а найпопулярнішими є молоко, кефір, сметана і сири «Бринза» та «Фета». В найближчих же планах підприємства — будівництво заводу з виробництва молочної продукції та продуктів харчування для дітей.     

     

 

     Гості мали змогу переконатись, що комбінат виробляє якісну продукцію з мінімальним впливом людського фактору. Уся техніка на заводі європейської якості, а відвідувачі та працівники комбінату обов’язково носять спеціальний одяг. Тож невипадково на щорічній дегустації у Мюнхені (Німеччина), де представляють свою продукцію всі європейські виробники молочних сумішей для шейків і морозива «McDonald`s», суміш для морозива виробництва БМК оцінена дегустаційною комісією Європейського центру якості найвищими балами: 98 зі 100 можливих.

     

       Побачити роботу комбінату допомогли виконавчий директор А. Раєнок, маркетолог Олена та технолог Світлана. І студенти, і викладачі жваво спілкувалися з працівниками комбінату та взяли активну участь у «круглому столі». Вони обговорювали питання виробничих особливостей молочної галузі та фінансових можливостей підприємців — виробників молочної продукції і фермерів, що поставляють молоко на комбінат. Працівник фінансового відділу відповів на усі запитання щодо фінансового та економічного напрямків роботи комбінату. Найпопулярніші питання, що викликали дискусію, стосувалися оплати праці робітників комбінату, забезпеченості сировиною для виробництва продукції, закупівельної ціни на молоко та можливостей стажування студентів та їх працевлаштування. А завершився цей цікавий день дегустацією продукції Білоцерківського молочного комбінату.


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook