Кафедра інженерії енергосистем

Навчальні та виробничі практики напрям "Теплоенергетика"

Навчальна ознайомча практика має за мету ознайомити студентів з основними поняттями та будовою енергообладнання та систем генерації, транспортування, регулювання, розподілу і споживання енергії. Базується на закріпленні здобутих під час вивчення дисципліни "Вступ до фаху" знань. Передбачається серія виїзних занять на діючі енергетичні об\'єкти державної та приватної форм власності.

Робочі програми: 1-й курс (ОПП 144 "Теплоенергетика")

2021 рік вступу
2022 рік вступу
 
Навчальна електромонтажна практика має за мету ознайомити студентів з основними поняттями та технологічними операціями і прийомами виконання паяльних і зварювальних робіт під час монтажу, технічного обслуговування і ремонту технологічного та енергетичного обладнання і засобів автоматики, що використовуються у виробництві; закріплення теоретичних знань у галузі монтажу електротехнiчного обладнання сільськогосподарських підприємств та отримання основних виробничо-монтажних навичок; вивчення технології і технологічних засобів монтажу електрообладнання; ознайомлення із типовими електромонтажними пристроями, конструкціями, виробами для монтажу. 
Робочі програми: 2-й курс (ОПП 144 "Теплоенергетика")
2020 рік вступу
2021 рік вступу
 
Виробнича експлуатаційна практика має за мету придбання практичних навиків ремонту енергообладнання; ознайомлення з технологічним устаткуванням теплоенергетичних установок і систем, з їх конструктивним виконанням, принципом дії, методами застосування; придбання практичних навиків проведення операцій випробувань основних видів енергообладнання. Під час практики студент повинен вивчити умови і стан експлуатації енергетичних установок на підприємствах різних форм власності.
Робочі програми: 3-й курс (ОПП 144 "Теплоенергетика")
2019 рік вступу

2020 рік вступу

 

Базами практичної підготовки наших студентів є кращі енергетичні компанії та підприємства енергетичної галузі держави з якими підписано відповідні угоди, які надають можливість нашим студентам отримати освіту за дуальною формою навчання.



Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook