Кафедра стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції

Нагороди кафедри

З 18 по 28 травня 2020 року в університеті проходив ІХ «Фестиваль студентської науки – 2020», приурочений до 122-річчя Національного університету біоресурсів і природокористування України та Дня науки.

На Фестивалі було представлено 239 студентських гуртків, які презентували наукові здобутки, свою активність у різних заходах та стратегію розвитку на наступний рік. Цього року додався ще один критерій оцінювання - наявність та активність ведення інтернет-сторінки наукового гуртка на сайті університету.

У фінал вийшов науковий гурток «Актуальні проблеми стандартизації та управління якістю і безпечністю продукції та виробництва АПК» старостою якого є Михайло Толочко та керівник гуртка доцент кафедри стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції Наталія Сілонова.

Під час співбесіди Михайло Толочко, староста гуртка, розповів комісії про сферу діяльності, наукове спрямування гуртка, фахові видання, олімпіади та гран-прі, організації з якими співпрацюють, основні заходи, які відвідують члени гуртка, стратегію на майбутнє та дозвілля гуртківців. Членами комісії було виділено, що сайт гуртка дуже гарно наповнений актуальною інформацією та новинами. Презентація відповідає всім зазначеним критеріям та містить велику кількість наукових здобутків гуртківців. 

За результатами засідання ІХ «Фестивалю студентської науки-2020» були визначені переможці, де перше місце займає гурток «Актуальні проблеми стандартизації та управління якістю та безпечністю продукції та виробництва в АПК» кафедри стандартизації та сертифікації с.-г. продукції факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК

   

  

  

 

  

 

 

  

 

 

 

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook