Кафедра готельно-ресторанної справи та туризму

Обговорення освітніх програм

 Запрошуємо студентів та роботодавців до обговорення Проектів освітніх програм для вступників 2024 року

     ОП "Міжнародний туристичний бізнес"  другого (магістерського) рівня вищої освіти на 2024/2025 н.р. (проєкт).
    Пропозиції щодо оновлення та удосконалення ОП "Міжнародний туристичний бізнес" надсилати на електронну адресу, гаранту ОП Інні Левицькій ([email protected]).
   
   ОП «Готельно-ресторанний бізнес» другого (магістерського) рівня вищої освіти на 2024/2025 н.р. (проєкт).
 Пропозиції щодо удосконалення ОП «Готельно-ресторанний бізнес» другого  (магістерського) рівня вищої освіти  просимо надсилати на електронну адресу, гаранту ОП Світлані Мельниченко ([email protected]).

       ОП "Туризм" першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 242 "Туризм і рекреація"на 2024/2025 н.р. (проєкт).
     Пропозиції щодо оновлення та удосконалення ОП "Туризм" надсилати на електронну адресу, гаранту ОП Ірині Кудіновій ([email protected]).

     ОП «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» на 2024/2025 н.р. (проєкт).

     Пропозиції щодо удосконалення ОП «Готельно-ресторанний бізнес» пешого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» просимо надсилати на електронну адресу, гаранту ОП Ларисі Гопкало ([email protected]). 

Запрошуємо студентів та роботодавців до обговорення Проектів освітніх програм для вступників 2023 року

     ОП "Міжнародний туристичний бізнес"  другого (магістерського) рівня вищої освіти на 2023/2024 н.р. (проєкт).
    Пропозиції щодо оновлення та удосконалення ОП "Міжнародний туристичний бізнес" надсилати на електронну адресу, гаранту ОП Інні Левицькій ([email protected]).
    
     ОП «Управління туристичним та готельно-ресторанним бізнесом» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 073 «Менеджмент» на 2023/2024 н.р. (проєкт).
      Пропозиції щодо удосконалення ОП «Управління туристичним та готельно-ресторанним бізнесом» другого  (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 073 «Менеджмент» просимо надсилати на електронну адресу, гаранту ОП Олені Москвічовій ([email protected]). 
 
   ОП «Готельно-ресторанний бізнес» другого (магістерського) рівня вищої освіти на 2023/2024 н.р. (проєкт).
 Пропозиції щодо удосконалення ОП «Готельно-ресторанний бізнес» другого  (магістерського) рівня вищої освіти  просимо надсилати на електронну адресу, гаранту ОП Світлані Мельниченко ([email protected]).

       ОП "Туризм" першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 242 "Туризм і рекреація"на 2023/2024 н.р. (проєкт).
     Пропозиції щодо оновлення та удосконалення ОП "Туризм" надсилати на електронну адресу, гаранту ОП Ірині Кудіновій ([email protected]).

     ОП «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» на 2023/2024 н.р. (проєкт).
     Пропозиції щодо удосконалення ОП «Готельно-ресторанний бізнес» пешого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» просимо надсилати на електронну адресу, гаранту ОП Ларисі Гопкало ([email protected]).
 
Запрошуємо студентів та роботодавців до обговорення Проектів освітніх програм для вступників 2022 року
 
     ОП "Міжнародний туристичний бізнес" на 2022/2023 н.р. (проєкт)
     Пропозиції щодо оновлення та удосконалення ОП "Міжнародний туристичний бізнес" надсилати на електронну адресу, гаранту ОП Інні Левицькій ([email protected]).
 
       ОП «Управління туристичним та готельно-ресторанним бізнесом» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 073 «Менеджмент» на 2022/2023 н.р. (проєкт).
      Пропозиції щодо удосконалення ОП «Управління туристичним та готельно-ресторанним бізнесом» другого  (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 073 «Менеджмент» просимо надсилати на електронну адресу, гаранту ОП Олені Москвічовій ([email protected]). 

       ОП "Туризм" першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 242 "Туризм і рекреція"на 2022/2023 н.р. (проєкт).
     Пропозиції щодо оновлення та удосконалення ОП "Туризм" надсилати на електронну адресу, гаранту ОП Ірині Кудіновій ([email protected]).

     ОП «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» на 2022/2023 н.р. (проєкт).
     Пропозиції щодо удосконалення ОП «Готельно-ресторанний бізнес» пешого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» просимо надсилати на електронну адресу, гаранту ОП Ларисі Гопкало ([email protected]).
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook