- Головна
- Історична довідка
- Екскурсії країною НУБіП України
- Освітні програми
- Обговорення освітніх програм
- Навчальна робота
- ОС "Магістр"
- ОС "Бакалавр"
- Навчально-методична робота
- Навчально-методичне забезпечення навчальних дисциплін: робочі програми та електронні навчальні курси
- Підручники, навчальні посібники
- Словники
- Наукова робота
- Наукові дослідження кафедри
- Конкурс студентських наукових робіт
- Конкурс стартапів
- Стажування
- Конференції
- Монографії
- Студентська олімпіада
- Вебінари щодо роботи з міжнародними наукометричними базами даних
- Договори про співпрацю
- Здобутки та досягнення здобувачів
- Культурно-виховна робота
- Міжнародна діяльність
- Вступ 2025
- Практична підготовка
- Академічна доброчесність
- Анкетування
- Анкета для опитування здобувачів
- Анкета для опитування роботодавців
- Анкета для профорієнтації
- Анкета для опитування випускників
Освітні програми
Кафедра готельно-ресторанної справи та туризму бере участь у підготовці студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти "Бакалавр" за спеціальностями J2 "Готельно-ресторанна справа та кейтеринг" та J3 "Туризм та рекреація".
Кафедра готельно-ресторанної справи та туризму є випусковою кафедрою з підготовки студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти "Магістр" за такими освітніми програмами: ОП "Міжнародний туризм", ОП «Готельно-ресторанна справа».