Заочне відділення

Практичне навчання.

 Виробнича переддипломна практика організується для студентів - заочників на 5 курсі в лютому місяці, тривалість 1 місяць, безпосередньо перед дипломним проектуванням.
 Переддипломну практику студенти - заочники, як правило, проходять у своїх організаціях за місцем роботи, як дублер - майстра.
 Перед початком переддипломної практики в період лабораторно - екзаменаційної сесії (у січні) за студентами - заочниками закріплюються керівники дипломного проектування, а також консультанти по розділах проекту.
 Керівники дипломного проектування, як правило, призначаються і керівниками переддипломної практики.
 Керівники дипломного проектування (керівники переддипломної практики) спільно зі студентами - заочниками підбирають місця (об'єкти) проходження переддипломної практики, а також теми дипломного проекту.
 Теми дипломних проектів затверджуються цикловою комісією спецдисциплін.
 За результатами проходження переддипломної практики студенти складають звіт за встановленою формою й здають диференційований залік керівникам переддипломної практики від технікуму.
  Для студентів 1 курсу в період настановних занять у вересні організується геодезична практика, за результатами практики студенти оформляють звіти і здають диференційовані заліки.
  Лабораторно - практичні заняття проводяться в період установчих занять і лабораторно - екзаменаційних сесій у спеціалізованих лабораторіях і кабінетах (використається матеріальна база денного відділення). За результатами виконаних лабораторних (практичних) робіт студенти оформляють звіти і здають заліки. 
 Результати лабораторно - практичних робіт зі спеціальних предметів використаються в курсових проектах (застосуються метод наскрізного проектування).
 Наскрізні (робочі) програми практичної підготовки студентів - заочників є в наявності..

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook