Заочне відділення

Профорієнтаційна робота.

 Одержувати освіту за заочною формою навчання мають право громадяни України незалежно від роду й характеру їхніх занять і віку.
Прийом на заочну форму навчання здійснюється на конкурсній основі згідно Правил прийому технікуму.
План прийому за рахунок коштів державного бюджету на 2009 - 2010 навчальний рік по заочному відділенню становить 19 чоловік на базі повної загальної середньої освіти.
Подано заяв 62, прийнято 51 чоловік, у тому числі в платні групи 23 чоловіки. Для забезпечення якісного набору студентів заочної форми навчання заочний відділ надсилає оголошення про набір студентів у обласні та районні управління сільського господарства, професійно-технічні училища. Члени приймальної комісії, працівники заочного відділення беруть активну участь у виїзних “Ярмарках професій”, проводячи профорієнтаційну та агітаційну роботу. Оголошення про прийом розповсюджуються студентами заочної форми навчання, студентами стаціонарного відділення, викладачами, що від’їжджають на виробничі наради та відрядження. Навчальний заклад надсилає оголошення про правила прийому студентів для друку в обласні і районні газети. Правила прийому та порядок зарахування неодноразово транслюються місцевими, районними і обласними радіостанціями.

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook