Вітаємо ректора Станіслава НІКОЛАЄНКА з ювілейним Днем народження!

9 лютого 2021 року
Ректорат Національного університету біоресурсів і природокористування України щиро вітає з Днем народження ректора НУБіП України, академіка Національної академії педагогічних наук України, доктора педагогічних наук, професора

 

Вельмишановний Станіславе Миколайовичу!

Прийміть найтепліші вітання з нагоди ювілейного Дня Народження від науково-педагогічного колективу, працівників і студентів Національного університету біоресурсів і природокористування України!

     Навчання і виховання підростаючого покоління – одна із найблагородніших місій, яка тримається на мудрості, витримці і професіоналізмі сіячів мудрого, доброго, вічного. До когорти подвижників освітньої ниви, які творять майбутнє нації і примножують славу української педагогічної освіти і науки, належите й Ви, шановний Станіславе Миколайовичу!

     За сторінками Вашої трудової біографії криються роки повсякденної копіткої праці. В усіх куточках України трудяться Ваші вихованці, з якими Ви щедро ділитеся знаннями, набутим досвідом і життєвою мудрістю. Вас знають і цінують як видатного педагога, талановитого організатора, здібного науковця, і, врешті-решт, інтелігентну, чесну і чуйну людину, яка повною мірою відчуває свою відповідальність перед колективом, суспільством, перед прийдешнім поколінням.

     Національний університет біоресурсів і природокористування України – це сплав молодості студентства і досвіду високоосвічених педагогів, кращих здобутків національної вищої школи та світових освітніх інновацій. З перших курсів студентам прививається любов не лише до навчання, а й до постійного саморозвитку та вдосконалення своїх знань. І всі ці процеси ініціює, підтримує і скеровує у потрібне русло невтомний генератор ідей – ректор нашого славетного університету. У Вашому полі зору також постійно перебувають питання формування наукових кадрів, підвищення їхньої кваліфікації та професійної майстерності, розширення світогляду. Ви активно сприяєте науковому зростанню багатьох молодих учених.

     Нам, викладачам і співробітникам, невимовно пощастило. Ми працюємо під проводом людини, яка здобула заслужену славу талановитого науковця, вчителя, керівника, дипломата. Ваш авторитет у колективі є високим, непохитним, а найголовніше – заслуженим, і спирається він на бажанні та вмінні розуміти людей. Ваша уважність і підтримка як у робочих, так і в особистих питаннях є безцінним внеском у їх вирішення.

Шановний Станіславе Миколайовичу, ми безмежно вдячні за Вашу щоденну самовіддану працю, за відкрите серце і повсякчасну турботу про майбутнє університету і кожного з нас. Віримо, що наш спільний шлях буде довгим, успішним та щасливим. Нехай Ваш запас творчої енергії, душевних сил, терпіння й оптимізму буде насправді невичерпним, як і людська вдячність за все добро, яке Ви робите.

Нехай сьогоднішня ювілейна дата буде для Вас, Станіславе Миколайовичу, лише однією з багатьох наступних! Вітаючи, щиро зичимо Вам міцного здоров’я, щасливої долі, нової життєвої сили, припливу енергії, радості, душевного спокою, процвітання та родинного добробуту! Нехай джерело невтомності та працелюбності завжди живить оазис добрих справ, зроблених Вами в ім’я розквіту НУБіП України! 

 


З повагою —
ректорат, співробітники та студентство НУБіП України 
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook