Наставники кафедри організації підприємництва та біржової діяльності активно проводять виховну роботу серед студентів спеціальності 076 «підприємництво, торгівля та біржова діяльність»

20 квітня 2023, 19:55
Виховання – це багатогранний та складний процес, значення якого неможливо переоцінити. Він передбачає формування у студента єдиної системи цінностей і компетенцій.
Досягнення мети виховання можливе лише за умови комплексного підходу і залучення до цієї роботи всього професорсько-викладацького складу університету, адміністрації та органів студентського самоврядування.
Виховна робота на кафедрі організації підприємництва та біржової діяльності виступає одним з найголовніших критеріїв якісної підготовки висококваліфікованого фахівця, а тому викладачі кафедри активно працюють із студентами в позааудиторний час.
Зокрема, 7 квітня 2023 р. наставником 7 групи 2 курсу спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» Березовською Л.О. було проведено виховну годину із студентами в дистанційному форматі під час якої було обговорено їх академічну успішність, стан справ у гуртожитку, а також узгоджено план їхнього дозвілля під час перебування на очному навчанні.
З метою формування у студентів почуття приналежності до університету було ознайомлено їх із історією становлення та розвитку НУБіП України.
13 квітня, у передсвятковий день, наставники студентських груп кафедри, доценти Березовська Л.О., Нікітченко С.О., Томашевська О.А., Фурса А.В.та відвідали 10 гуртожиток щоб ознайомитись з побутом студентів, поцікавитись їх намірами щодо виїзду за межі міста та попередити небажані дії студентів під час свят.
20 квітня студенти разом із наставниками відвідали музей Історії НУБІП України, де прослухали цікаву екскурсію про становлення та розвитку флагмана аграрної освіти України – Національного університету біоресурсів і природокористування України.
Під час екскурсії, проведеної Чумак Тетяною Миколаївною, студенти дізналися про минуле та сьогодення нашого університету, про випробування, що випали на долю наших викладачів та студентів під час Другої світової війни, та про наших героїв, які сьогодні, не пошкодувавши власного життя, стали на захист нашої країни.
Дякуємо директору музею НУБіП України Марії Поливач за наданий інформаційний матеріал для проведення виховної години та Тетяні Чумак за цікаву та пізнавальну екскурсію!
 
Людмила Березовська,
доцент кафедри

організації підприємництва та біржової діяльності 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook