Кафедра агрохімії та якості продукції рослинництва ім. О.І. Душечкіна

Наукові досягнення студентів

 Другий вирішальний тур щорічного Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом «Агрономія» був проведений 27-28 березня у Вінницькому Національному агарному університеті. Були представлені конкурсні студентські наукові роботи з усієї України. Дипломники кафедри, студенти 4 курсу Каріна Кулик і Ярослав Добрицький стали призерами конкурсу, отримавши диплом ІІІ ступеня за роботу «Використання дронів для дистанційного зондування стану азотного живлення зернових на прикладі пшениці». Робота була виконана під керівництвом доцента Наталії Пасічник і подана на конкурс у грудні 2018 року під шифром «Карлсон фермер». У першому турі робота отримала позитивні рецензії й була відібрана як одна з кращих, а в другому – Каріна і Ярослав представляли її перед журі й широкою аудиторією. Робота викликала живий інтерес своєю неординарністю, члени журі відзначили її високий науковий рівень, сучасність, практичне значення, а такожі достойне представлення результатів студентами.

         
    Вітаємо наших конкурсантів, керівника роботи й колектив кафедри з успіхом. Висловлюємо подяку фахівцям кафедри автоматики і робототехнічних систем за допомогу у виконанні цієї наукової роботи. Представлена на конкурс робота виконана у новому напрямку досліджень, якими займається кафедра - агрохімсервіс у презиційному землеробстві. Наші конкурсанти на завершення свого виступу запросили учасників конкурсу на навчання до нашого Університету, зокрема за новою освітньою магістерською програмою. 
   
 Студент магістратури, дипломник кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва агробіологічного факультету Тимур Панчук достойно представив НУБіП України у ІІ турі Всеукраїнского конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Агрономія», який відбувся у Вінницькому національному аграрному університеті 21-22 березня 2018 року.

         Тимур Панчук представив наукову роботу на тему «Роль новітніх методів рослинної діагностики в живленні картоплі столової» (науковий керівник – доцент кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва ім. О.І. Душечкіна НУБіП України, Н. П. Бордюжа). За підсумками виступу та обговорення журі присудило Тимуру Панчуку друге призове місце і нагородило відповідно дипломом ІІ ступеня.

    

   

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook