Кафедра екології агросфери та екологічного контролю

Наукова і навчальна література

Наукова бібліотека НУБіП України https://nubip.edu.ua/structure/library

Фонд наукової бібліотеки НУБіП України налічує близько 1 млн. видань, у т.ч. рідкісних видань, спец. видів науково-технічної літератури і документів (з 1984 р.), авторефератів дисертацій (з 1950 р.), дисертацій (з 1946 р.), більше 500 назв журналів та більше 50 назв газет.

Бібліотека надає доступ до спектру електронних ресурсів, у т.ч. до наукометричних баз Scopus (https://www.scopus.com),  Web of Science (http://webofscience.com/), передплачено доступ до бази даних EBSCOPUBLISHING.

Аспіранти  можуть ознайомитися  з новими надходженнями, періодичними виданнями, скористатися рубрикою «Екологія та охорона навколишнього середовища» в електронному каталозі Web ИРБИС (http://irb.nubip.edu.ua/cgi-bin/irbis64r_14/cgiirbis_64.exe?C21COM=F&I21DBN=NUBIP&P21DBN=NUBIP).

Аспіранти можуть використовувати для роботи Цифрову бібліотеку НУБіП України DGlibrary, яка  містить публікації наукових та навчальних праць викладачів та співробітників НУБіП України. Серед них - навчальні підручники та посібники, монографії, статті та тези конференцій, колекція оцифрованих рідкісних та цінних видань в галузі природничих наук та колекція авторефератів дисертацій (https://nubip.edu.ua/node/67927).

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook