Кафедра екології агросфери та екологічного контролю

Портфоліо керівників

 ТАБЛИЦЯ відповідності тем дисертаційних робіт аспірантів до наукових напрямів керівників

 

 

 

 

 

 

БОГОЛЮБОВ Володимир Миколайович

Доктор педагогічних наук, професор

Напрями наукової роботи: моніторинг навколишнього середовища (території і поверхневих вод Голосіївського лісу); поводження з твердими побутовими відходами на територіях сільських населених пунктів; соціоекологічні дослідження техногенно-забруднених територій сільських населених пунктів. 

 

 

 

Дем'янюк Олена Сергіївна

 

Доктор сільськогосподарських наук, професор, член-кореспондент НААН, заслужений працівник сільського господарства України

Напрями наукової роботи: аналіз динаміки якості та безпечності сільськогосподарської продукції; екологічна експертиза технологій вирощування сільськогосподарських культур; комплексне застосування біопрепаратів; науково-методичні засади реабілітації забруднених агроландшафтів у контексті зеленої економіки.

 

ЧАБАНЮК Ярослав Васильович

 

Доктор сільськогосподарських наук, доцент

Напрями наукової роботи: формування та активність мікробного угруповання сільськогосподарських культур за дії комплексу мікробних препаратів та добрив; біологічна індикація екологічного стану грунтів.

 

 

 

 

КЛЕПКО Алла Володимирівна

Доктор біологічних наук, старший науковий співробітник

Напрями наукової роботи: дослідження біохімічних та молекулярних механізмів дії іонізуючої радіації на організм тварин, рослин та людину; вивчення ролі радіаційно-індукованої адаптивної відповіді у формуванні механізмів радіостійкості живих організмів; особливості впливу хронічного опромінення флори та фауни низькими дозами іонізуючої радіації на прояв специфічних радіобіологічних реакцій в живих організмів у віддалений період після аварії на Чорнобильській АЕС.

 

 СТРОКАЛЬ Віта Петрівна

Кандидат педагогічних наук, доцент  

Напрями наукової роботи: прогнозування стану якості водних ресурсів, екологічне оцінювання стану водних та земельних ресурсів в умовах антропогенного навантаження, екологічна паспортизація територій агросфери, вплив антропогенних чиників на стан сільських населених пунктів. 

 

Наумовська Олена Іванівна

Кандидат сільськогосподарських наук, доцент  

Напрями наукової роботи: науково-методичне дослідження стану агроценозів в умовах локальних джерел забруднення. 

 

ЛАДИКА Марина Миколаївна

Кандидат сільськогосподарських наук, доцент  

Напрями наукової роботи: вивчення професів формування та функціонування перезволожених земель та водно-болотних угідь, оцінка ступеню деградації меліорованих площ, формування якості води у малих та середніх річках, елогічне обгрунтування збалансованого використання осушуваних земель та водно-болотних угідь.

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook