Кафедра будівництва

Загальна інформація про кафедру

Кафедра будівництва є випускаючою i готує бакалаврів та магістрів зі спеціальності 192 -"Будівництво та цивільна інженерія". Крім того, на кафедрі відкрита аспірантура за спеціальністю "Будівництво та цивільна інженерія".

Кафедра має у своєму складі сучасні навчальні лабораторії, обладнані сучасними приладами, інструментарієм для випробування будівельних конструкцій будівель та споруд, провідним ліцензійним програмним забезпеченням.

Випускники кафедри можуть працювати за покликанням з можливістю працевлаштування у всіх галузях народного господарства: на будівельних майданчиках промислових, сільськогосподарських, цивільних і громадських будівель та споруд та їхніх підрозділах; у проектних та науково-дослідних інститутах будівельного профілю; у відділах капітального будівництва, які є практично у всіх організаціях – наприклад, в банку, структура підрозділів якого розташована в громадських будівлях, що потребують технічної експлуатації та реконструкції; у фірмах, які займаються торгівлею нерухомості; державних адміністраціях; бути менеджерами з продажу будівельних матеріалів та конструкцій, які вивчаються майбутніми фахівцями протягом 6 років, тобто, – зі знанням властивостей будівельних матеріалів. В останні роки працевлаштування наших випускників складає майже 80 %.
Майбутні фахівці мають можливість навчатися англійською мовою, що значно підвищує шанси отримання високої оплати праці та міжнародного працевлаштування у галузі будівництва.

Положення про кафедру будівництва НУБіП України СУ СМЯ НУБіП України 7.5-063.03-001

 

 

 

Відеоекскурсія, кафедра будівництва 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook