Кафедра надійності техніки

Практика

Навчальна практика 

Виробнича практика

 

    В червні 2021 року на базі лабораторій кафедри надійності техніки, які територіально знаходяться у ВП НУБіП України «Великоснітинське навчально-дослідне господарство ім. О.В. Музиченка», проходить навчальна практика з керування технікою студентів ІІ курсу, групи ГМАШ-1901, факультету конструювання та дизайну.
C:\Users\user\Pictures\изображение_viber_2021-06-18_09-36-34.jpg
    Під керівництвом досвідчених викладачів кафедри надійності техніки, асистента кафедри надійності техніки Андрія Засунька, доцентів  Павла Попика, та Олександра Банного, студенти пройшли інструктаж з техніки безпеки, ознайомилися з виробничими підрозділами навчально-дослідного господарства. Під час навчальної практики студенти закріплюють теоретичні знання отримані в університеті з будови та принципу роботи сільськогосподарської техніки. 
     В навчальних лабораторіях кафедри надійності техніки, у період з 26 червня по 16 липня 2021 року проходить навчально-ознайомча практика, що передбачена для студентів 1 курсу освітнього ступеню «Бакалавр», спеціальності 192 - «Будівництво та цивільна інженерія» факультету конструювання та дизайну.
    Робоча програма практики передбачає виконання ряду практичних робіт з основ будівництва.
та ознайомлення з архітектурою міста Києва. Практичні роботи включали: улаштування опалубки; виготовлення металевих конструкцій; малярні роботи; улаштування підвісної стелі; цегляна кладка; улаштування сходових блоків зі збірних зварних конструкцій.
    Студентами під керівництвом асистента Світлани Хмельовської були отримані практичні навички з в’язання арматури.

     Доцентом Павлом Попиком було проведене практичне заняття з підготовки поверхонь та нанесення лакофарбових матеріалів. Вказані знання були застосовані для покращення матеріально-технічної бази навчальних лабораторії кафедри надійності техніки.

  

     Згідно плану практики студенти ознайомились з практичним набуттям навичок з підготовки цементного розчину та мурування з цегли.

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook