Навчання через призму війни!!!

25 вересня 2022, 19:52
ФВМ НУБіП України

   Початок навчання для всіх це свято. Отримання студентських квитків, знайомство з аудиторіями, наставниками, викладачами. Захоплює подих….. Та чи для всіх…. Нині ми живемо у надскладний час – війна, коронавірус. Дуже шкода, що частина наших вже студентів знаходиться на тимчасово окупованих територіях нашої держави. Саме вірність Україні, вірність українській освіті спонукала випускників обрати навчання у рідних університетах.
   Так, серед студентів 5 групи 1 курсу є діти, які не змогли відчути радість отримання студентського квитка та пройти через позитивні емоції першого дня в ролі вже студента. Вони – перебувають в непростій ситуації.
   24 вересня 2022 року наставник 5 групи 1 курсу, доцент кафедри анатомії, гістології і патоморфології тварин ім. акад. В. Г. Касьяненка Друзь Наталія Віталіївна зустрілася онлайн зі своїми вже студентками, які знаходяться на тимчасово окупованій території Херсонщини.

   Страх та невизначеність читалася в очах дівчат, але з позитивним настроєм Наталія Віталіївна ввела їх в курс справи. Перша фраза наставника: «Слава Україні!!!», у відповідь: «Героям Слава!!!».
   На зустрічі, обговорено організаційні моменти, роз’яснено, як працювати на навчальній платформі Elearn та інше.
  Дівчата надзвичайно раді, що є студентами факультету ветеринарної медицини НУБіП України та чекають з нетерпінням знайомства з ним після перемоги.

З вірою в перемогу!!! З вірою в ЗСУ!!!


Староста 5 групи 1 курсу Пархоменко Каріна
Наставник групи Наталія Друзь

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook