Кафедра банківської справи та страхування

Здобутки кафедри

Нагороди викладачів:

 

Завідувач кафедри Костюк В.А. – Подяка  Міністерства освіти і науки України за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у підготовку висококваліфікованих спеціалістів та плідну науково-педагогічну діяльність (2021р.). Подяка міського голови (2020р.). Грамота НУБіП України за керівництво найкращим студентським науковим гуртком (2019р.).

Професор Худолій Л.М. – Пам’ятна медаль «65-річчя ННЦ «Інститут аграрної економіки» (2021р.). Почесна грамота за підготовку призера Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з фінансів (2020р.). Нагрудний знак «За наукові та освітні досягнення» Міністерства освіти і науки України (2016р.). Почесна грамота Міністерства економіки і торгівлі України (2014р.). Подяки іпочесні грамоти за заслуги перед НУБіП України (2011, 2013, 2014, 2015 рр.).

Доцент Аврамчук Л.А. – Подяка за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток аграрної освіти і науки, підготовку висококваліфікованих фахівців, плідну науково-педагогічну діяльність та високий  професіоналізм (від Голови Голосіївської районної державної адміністрації (2021р.). Почесна грамота Голосіївської державної адміністрації (2021р.).

Доцент Жарікова О.Б. – Подяка ДВНЗ КНЕУ імені В. Гетьмана за підготовку учасника VІІІ Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт «Кредитно-банківська система: історія, сучасність та перспективи розвитку» (2021р.). Подяка Ліцею «Білоцерківський колегіум» Білоцерківської міської ради Київської області за активну участь, допомогу та свідому громадянську позицію у справі виховання учнівської молоді України (2020р.). Почесна грамота за заслуги перед НУБіП України (2018 р.).

Доцент Опальчук Р.М. – Подяка ректора за заслуги перед Національним університетом біоресурсів і природокористування України (2023 р.). Подяка від Асоціації «Страховий бізнес» за високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток наукового потенціалу молодого покоління, якісну підготовку кваліфікованих фахівців у страховій галузі та розбудову страхового ринку країни (2019 р.).

 

Доцент Муравський О.А. – Подяка за підготовку переможця VІІI Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт «Кредитно-банківська система: історія, сучасність та перспективи розвитку» (2021р.). Подяка за високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у підготовку висококваліфікованих фахівців та з нагоди 70-ти річчя заснування економічного факультету (2021р.). Подяка та Почесна грамота голови Київської обласної ради (2018р.). Подяка та Почесна грамота Київського міського голови (2012р.).

Доцент Файчук О.В. – Диплом лауреата Премії Київського міського голови за особливі досягнення молоді у розбудови столиці України - міста героя Києва (2023р.). Подяка ректора за заслуги перед Національним університетом біоресурсів і природокористування України (2023 р., 2018 р.). Подяка за високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у підготовку висококваліфікованих фахівців та з  нагоди 70 річчя заснування економічного факультету (2021р.). Грамота економічного факультету (2021р.). 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook