Кафедра банківської справи та страхування

Освітньо-професійні програми ОС "Бакалавр" спеціальності «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок»

 

Освітньо-професійна програма "Фінанси і кредит"

Освітньо-професійна програма "Корпоративні фінанси"

 

 

Світом правлять фінансисти. Хотілося б, щоб ті, хто управлятиме фінансами у ХХІ столітті, робили це грамотно.

Від цього у виграші будемо ми всі.

Л. Худолій  

Ви завжди мріяли стати висококласним професіоналом, успішною людиною з нестандартним мисленням, людиною, яка завжди є відповідальною за досягнення поставлених цілей, фахівцем, який буде мати низку конкурентних переваг на ринку праці, тоді навчання за спеціальністю 072 – «Фінанси, банківська справа та страхування» на кафедрі банківської справи та страхування саме для тебе!!!

 

Кафедра банківської справи та страхування є однією із двох кафедр Національного університету біоресурсів і природокористування України, які забезпечують підготовку бакалаврів і магістрів із спеціальності 072 – «Фінанси, банківська справа та страхування».

 

Дана спеціальність є популярною в наш час. Вона готує фахівців для сфери державних і місцевих фінансів, фінансів підприємств, фінансового ринку, страхування, міжнародних фінансів. 

В Україні нараховується близько 300 страхових компаній, близько 80 банківських установ, десятки інвестиційних компаній, які потребують висококваліфікованих спеціалістів. До тих пір, поки існуватиме держава, завжди будуть потрібні професіонали, які вмітимуть ефективно працювати в бюджетній сфері, в тому числі в оподаткуванні, наповнюючи державний бюджет і розумно його використовуючи. Також будуть затребувані фінансисти, які працюватимуть у загальнодержавних соціальних фондах: пенсійному, соціального страхування, захисту від безробіття.

 

Топ-10 переваг навчання на кафедрі банківської справи та страхування НУБіП України:

 

  1. Сучасна, високоякісна, європейська освіта за універсальною та завжди популярною і необхідною спеціальністю в одному з кращих ВНЗ України;
  2. Навчальні плани і програми підготовки адаптовано до вимог провідних університетів США та ЄС;
  3. Викладання навчальних дисциплін англійською мовою (сформовані окремі академічні групи);
  4. Висококваліфікований професорсько-викладацький склад. Значна частина викладачів пройшла стажування в університетах США та ЄС. Весь професорсько-викладацький склад безперервно підвищує свою кваліфікацію;
  5. Систематичне проведення лекцій, круглих столів, конференцій, семінарах, цікавих і корисних екскурсій та зустрічей з провідними фахівцями фінансового ринку;
  6. Практика у провідних страхових компаніях, Державній фіскальній службі України, Міністерстві фінансів України, банківських установах, агрохолдингах, аграрних підприємствах з можливістю майбутнього працевлаштування;
  7. Дисципліни викладаються в інноваційних формах, проводяться ділові ігри, проблемні лекції, обговорення;
  8. Можливість отримати подвійний диплом за програмою підготовки магістрів в НУБіП України та одному з провідних університетів США, ЄС чи Японії. Ми є учасником програми обміну студентами з університетами країн Європи «ERASMUS+».
  9. Можливість пройти виробниче стажування за кордоном.
  10. Можливість вступу на бюджетні місця та проживання в гуртожитку. 

Після завершення навчання на освітньому рівні «Бакалавр» наші випускники можуть продовжити навчання на освітньому рівні «Магістр».

Кафедра банківської справи та страхування пропонує навчання за освітніми програмами:

·        Банківська справа;

·        Управління ризиками та страхування. 

(детальнішу інформацію про освітні програми дивіться на сайті кафедри у розділі «Профорієнтація»).

 

 Найталановитіші випускники можуть пройти навчання на освітньому рівні «Доктор філософії» (PhDта захистити дисертаційну роботу, що дасть їм можливість реалізувати себе як науковець, викладач вищих навчальних закладів, керівник навчальних закладів I-III рівнів акредитації.

 

 

 

Випускникам загальноосвітніх шкіл, для того, щоб стати студентом НУБіП за спеціальністю «Фінанси, банківська справа та страхування» потрібно успішно скласти ЗНО з наступних предметів: 

-         української мови та літератури (обов’язково);

-         математики (обов’язково);

-         географії або історія України (за вибором).

 Прийом документів для денної форми навчання розпочинається з  липня 2018 року, заочної – з третьої декади липня 2018 року. У НУБіП України під час вступної кампанії працюють підготовчі курси та консультаційні центри при приймальній комісії для надання допомоги вступникам при складанні вступних випробувань та поданні заяв.

 До заяви додаються документи:

  • копію документа, що посвідчує особу (1, 2 сторінки та місце реєстрації у 3 екземплярах);
  • копію документа державного зразка про раніше здобутий освітній (освітньо-кваліфікаційний) рівень, на основі якого здійснюється вступ, і копію додатка до нього;
  • копію сертифіката (сертифікатів) зовнішнього незалежного оцінювання;
  • чотири кольорові фотокартки розміром 3 х 4 см;
  • копію довідки про присвоєння ідентифікаційного номеру (3 екземпляри).

Усі копії документів, які подаються при вступі до НУБіП України, засвідчуються за оригіналами приймальною комісією. Копії документів без пред’явлення оригіналів не розглядаються.

На базі молодшого спеціаліста навчання відбувається за скороченим терміном (з другого курсу), зарахування студентів здійснюється за результатами внутрішніх вступних випробувань.

 Додаткову інформацію про умови вступу розміщено на сайті Національного університету біоресурсів і природокористування України:

https://nubip.edu.ua/entrant

Адреса кафедри:

навчальний корпус № 10, вул. Героїв Оборони, 11, м. Київ, 03041

каб. 502, тел. +38 044 527-87-59; каб. 515, тел. +38 044 527-87-59

Працюємо у робочі дні з 8:30 до 17:00.

Приймальна комісія:
навчальний корпус № 1, вул. Генерала Родимцева, 
19, м. Київ, 03041
+38 044 527-83-08; +38 044 258-42-63, 
[email protected]

 

 

 

КАФЕДРА БАНКІВСЬКОЇ СПРАВИ ТА СТРАХУВАННЯ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ ЗА СПЕЦІАЛЬНІСТЮ 072 - «ФІНАНСИ, БАНКІВСЬКА СПРАВА ТА СТРАХУВАННЯ»

 

 

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook