Кафедра банківської справи та страхування

Профорієнтаційна робота

Вітаємо, Вас шановні абітурієнти і Ваших батьків!
 
Ми вже не вперше проводимо зустрічі у нас в НУБіП і, на економічному факультеті. Багатьох із вас ми пам’ятаємо ще з попередніх Днів відкритих дверей, з іншими регулярно зустрічаємося в ваших школах і ліцеях. 
Разом із кафедрою фінансів ми навчаємо фінансистів банківській справі і страхуванню. Шановні друзі, мені хотілося , щоби ви пригадали вивіски яких установ частіше всього зустрічаєте на вулицях ваших міст, селищ, Києва? Напевно це банківські установи, їх філії, страхові компанії, страхові спілки, інвестиційні компанії.Уявіть собі , скільки в цих установах працює фінансистів. І представте собі, що в багатьох із цих сучасних офісів можна зустріти наших випускників. За останні 20 років наша кафедра випустила у світ банкірів і страховиків більше 1000 чоловік.
Ми абсолютно впевнені, що у будь-якому банку чи страховій компанії, наші випускники радо вас зустрінуть і допоможуть вирішити ваші проблеми: з кредитування вашого бізнесу чи зі споживчого кредитування, швидкої оплати комунальних послуг чи отримання переказів, страхування вашого майна, життя, здоров’я. У сучасному світі людині без цих послуг не обійтись. Потрібно досить багато фінансистів, щоби задовольняти наші  зростаючі потреби.
Тому ми намагаємося добре навчати своїх студентів усім професійним премудростям, прививати корисні психологічні навички, щоби вони могли обслуговувати як найкраще своїх клієнтів. Ми рано починаємо водити їх на екскурсії у Національний Банк, у комерційні банки, у страхові компанії, щоби вони встигли полюбити свою майбутню професію, приймаємо участь у конкурсах, квестах, спільних з нашими майбутніми роботодавцями круглих столах, щоби вони приглядалися до наших студентів і запрошували до себе на роботу. Ми спеціально спланували довгі виробничі практики і навіть домовляємося , щоби студентів зараховували на цей період на робочі місця, по можливості. І це хороша фінансова допомога для батьків , а студенту - гарантія роботи за спеціальністю в майбутньому, якщо добре себе проявить.
Ми уклали довгострокові договори із всіма провідними банками, і страховими компаніями, і це дає нашим кафедрам можливість допомагати при працевлаштуванні випускників за спеціальністю. Наших студентів немає на біржі праці. І це найбільша радість для викладачів.
Особливо здібні студенти мають можливість паралельно навчатися ще й у зарубіжних ВУЗах. Ціна такого спеціаліста із двома дипломами і знанням іноземної мови на ринку праці, принаймні, подвоюється.
Ще одним серйозним аргументом на користь вибору нашої спеціальності є рівень заробітної плати фінансистів (він один із найвищих по країні вже багато років поспіль), а фінансовий директор - друга особа у будь якій організації.
Щоби краще показати переваги нашої спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» ми запустили програму «Основи фінансової грамотності та приватних інвестицій» у школах, серед студентів інших спеціальностей і хочемо засвідчити , що з’являється все більше молодих людей, які би хотіли бути фінансово успішними, економічно самостійними людьми, які би хотіли у майбутньому допомогти своїм батькам у веденні їх бізнесу, поліпшенні їх фінансового стану. 
Батьки, що може бути кращого в житті ?

 Шановні абітурієнти не упустіть свій шанс,обирайте НУБіП України, обирайте економічний факультет і найкращу на факультеті спеціальність «Фінанси, банківська справа та страхування». Чекаємо вас до нас.

 

Відкрити за посиланням:

Правила прийому на навчання до НУБіП України (базовий заклад м. Київ) на 2021 рік

 

 

 

 

 Завідувачка кафедри банківської справи та страхування
к.е.н., доцент Вікторія КОСТЮК

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook