Кафедра банківської справи та страхування

Культурно-виховна робота

   У навчальному процесі викладачі використовують різні форми занять: із запрошенням представників бізнесу; проведення рольових ігор; використання кейсів та ін.
Багато уваги викладачі кафедри приділяють організації виробничих практик студентів. Студенти – бакалаври проходять виробничу практику з фінансової та економічної діяльності підприємств, страхових компаній.
     Студенти спеціальності «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» приймають активну участь у Всеукраїнських предметних олімпіадах; є призерами Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт; є активними учасниками щорічних науково-практичних конференцій, що проводяться в НУБіП України та інших ВНЗ України.
Викладачі кафедри Руслана ОПАЛЬЧУК, Олексій МУРАВСЬКИЙ, Ольга ФАЙЧУК, Лідія АВРАМЧУК – є наставниками студентських груп. Куратори систематично проводять роботу зі студентами щодо формування з них не лише висококваліфікованих спеціалістів – фінансистів, але і соціально-активних громадян України.

      Візит студентів економічного факультету до Цифрового відділення майбутнього АТ КБ "ПРИВАТ БАНК".

     Зустріч наставника Лідії АВРАМЧУК зі студентами магістрами-фінансистами щодо визначення завдань та цілей на другий навчальний семестр 2024 року.

     Зустріч з куратором Русланою ОПАЛЬЧУК, знайомство з університетом та його середовищем.


 
   Студенти відвідали 10 корпус, його затишні аудиторії, унікальну лабораторію «Музей грошей, банківської справи та страхування», познайомилися з деканом Економічного факультету Анатолієм ДІБРОВОЮ, завідувачем кафедри Банківської справи та страхування Вікторією КОСТЮК, обрали старост груп та їх заступників. І це все в перший день в університеті.

   5 вересня 2022 р. студенти економічного факультету разом кураторами кафедри банківської справи та страхування мали нагоду зустрітися на вебінарі з третім Президентом України та екс-головою Національного банку України Віктором ЮЩЕНКОМ, який свого часу був ініціатором та головним виконавцем проведення грошової реформи 1996 року. Тож і тема вебінару була присвячена народженню сучасної гривні та тому, як саме відбувалася грошова реформа у непростому 1996 році.

    
     Також у вересні 2022 року, скориставшись нагодою оф-лайн навчання, за ініціативи кафедри банківської справи та страхування першокурсники скороченого терміну навчання спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» мали можливість прийняти участь в прогностичній сесії за методикою «Технології моделювання майбутнього» від Active group.

     
   У продовження налагодженої співпраці проєкту технічної допомоги Європейського інвестиційного банку «Основний кредит для аграрної галузі – Україна (UAFATA)» та НУБіП України 10 листопада 2022 року відбувся вебінар для студентів та аспірантів на тему «Розвиток підприємництва в умовах війни та його фінансового забезпечення». Зустріч стала складовим елементом серії вебінарів «Агробізнес під час війни». На думку викладачів кафедри, участь представників бізнесу та стейкхолдерів у навчальному процесі є запорукою ефективної підготовки майбутніх фінансистів.

   
    Студенти першокурсники спеціальності 072 - "Фінанси, банківська справа та страхування" відвідали творчий вечір Олега Криворота.

     
    Кафедра банківської справи та страхування економічного факультету в жовтні-листопаді 2022 р. прийняла участь у благодійній акції Національного банку України «Смілива гривня» і запросила долучитися до неї студентів, викладачів, співробітників, гостей та усіх бажаючих, щоб допомогти Збройним Силам України. Зібрані кошти були передані на допомогу ЗСУ.
    Перша зустріч наставника групи Олексія МУРАВСЬКОГО зі студнетами першокурсниками (День знань 2022 року)

     Перша зустріч наставника Ольги ФАЙЧУК зі студентами-фінанситами скороченого терміну навчання (День знань 2022 року)

     Захоплююче знайомство студентів 1 курсу скороченого терміну навчання спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» з Ботанічним садом НУБіП України. Екскурсія була організована наставником групи, доцентом кафедри Ольгою Файчук.

 

   Крім того, студенти щорічно приймають участь у Всеукраїнських проєктах Національного банку України, зокрема інформаційні кампанії підвищення фінансової грамотності населення "Global Money Week" в Україні. 

   Студенти з радістю грають у бізнес ігри, зокрема Cash Flow вже традиційно стало запрошувати партнерів економічного факультету Rotary Club Kiev для проведення спільних ігор з професійнми тренерами.

     Викладачі, які є кураторами курсів, беруть активну участь у позанавчальному житті студентів – відвідують разом з ними театральні вистави, музеї, парки, беруть активну участь у спортивному і культурному житті факультету та університету.     

     

     Студенти відвідали історико-меморіальний музей ім. Михайла Грушевського.

    Також, наставники груп переконують студентів вести здоровий спосіб життя, правильно харчуватись, займатись спортом. Власне, відбулась зустріч студентів з провідним лікарем-дієтологом Поворознюк Юлією, яка донесла інформацію про збалансоване харчування, здоровий сон та спорт, що і є запорукою успішної та активної людини.

    Студенти фінансисти, економічного факультету, спеціальності 072 - "Фінанси, банківська справа і страхування" разом з наставником групи к.е.н., ст. викладачем кафедри банківської справи та страхування Файчук Ольгою Валерївною відвідали Музей історії НУБіП України.

   

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook