Кафедра банківської справи та страхування

Історія кафедри

   Кафедра банківської справи та страхування була заснована рішенням Ученої Ради НУБіП України за наказом ректора № 1222 від 10 липня 2018 р. на базі двох кафедр НУБіП України: кафедри банківської справи та частини кафедри фіскальної політики і страхування. Кафедра банківської справи веде свій початок з 1998р. рішенням ученої ради і наказом ректора університету від 5 вересня була утворена ця кафедра .Кафедра податкової та страхової справи була створена згідно рішення ученої ради університету за наказом ректора від 10 жовтня 2000р.

З 2022 року очолює кафедру банківської справи та страхування Костюк Вікторія Анатоліївна, кандидат економічних наук, доцент. Вона є провідним фахівцем з питань функціонування фінансового ринку, ринку фінансових послуг та іпотечного кредитування.      

В даний час кафедра банківської справи та страхування представлена 8 викладачами, з яких 1 професор, 6 доцентів, з яких 6 зі ступенем кандидата економічних наук, 1 зі ступенем кандидата педагогічних наук..

 

 

     Професорсько-викладацький склад кафедри забезпечує підготовку бакалаврів і магістрів за спеціальностями: «Фінанси, банківська справа та страхування», «Облік і оподаткування», «Економіка», «Маркетинг», «Менеджмент» «Економічна кібернетика».
     Серед заходів, що спрямовані на подальше вдосконалення навчального процесу: участь викладачів у написані навчальних підручників, посібників, підготовці методичних розробок для проведення практичних, семінарських занять та самостійної роботи; використання комп’ютерних технологій у навчальному процесі;систематичне підвищення кваліфікації у фінансових установах України та зарубіжні стажування.

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook