Міжнародний науково-практичний семінар «Европейський досвід застосування високофункціональних білків у м’ясній промисловості»
6 листопада 2014 року на кафедрі технології м´ясних, рибних та морепродуктів відбувся міжнародний науково-практичний семінар «Европейський досвід застосування високофункціональних білків у м’ясній промисловості», на якому були представлені матеріали щодо інноваційних технологій застосування харчових добавок з натуральної сировини. Директор компанії Scanflavor ( Данія) - Хайні Естергаард та технолог фірми Chr.Hansen (Данія) Рибачук Олег виступили з доповідями та демонстрацією фільмів з технології застосування високофункціональних харчових добавок у технології ковбасних виробів. У семінарі прийняли участь 77 бакалаврів і магістрів та 8 викладачів кафедри.