Кафедра маркетингу та міжнародної торгівлі

Освітні програми

     Кафедра маркетингу та міжнародної торгівлі здійснює підготовку фахівців з спеціальністю 075 "Маркетинг" на першому (бакалаврському) та другому (магістерсьокому) рівнях вищої освіти. Основною освітньою метою підготовки фахівців у галузі маркетингу направлена на формування у здобувача знань і навичок, необхідних для вирішення завдань професійної діяльності, забезпечити адекватний контроль рівня отриманих ним знань і навичок, надати здобувачу можливості удосконалювати свою особу і професіоналізм, бути конкурентним на ринку праці. Основні напрями та вектори підготовки спеціалістів з маркетингу відображені у освітньо-професійній програмі та навчальному плані спеціальності, динаміка та зміни яких відображені нижче. 

Освітні програми та навчальні плани підготовки здобувачів освіти за спеціальністю 075 "Маркетинг" у 2023-2024 навчальному році: вступ 2023р. 

     Навчальний план підготовки бакалаврів за спеціальністю «Маркетинг» Освітньо-професійна програма 075 «Маркетинг». 2023-2024 н.р. (С.479)

 

     Освітньо-професійна прорама «Маркетинг» Першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 075 «Маркетингт» галузі знань 07 «Управління та адміністрування» Кваліфікація: бакалавр маркетингу (Том 1, с.457)

 

   Підготовка МАГІСТРІВ галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 075 «МАРКЕТИНГ» за освітньою-професійною програмою «МАРКЕТИНГ» (Том 2, с.11)

 

    Навчальний план підготовки магістрів  за спеціальністю «Маркетинг». Освітньо-професійна програма 075 «Маркетинг» другого (магістерського) рівня вищої освіти у  2023-2024 н.р. (с.22).

 

 

 

 

  

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook