Кафедра гідробіології та іхтіології

Дорадча діяльність

Дорадчою діяльністю на кафедрі гідробіології та іхтіології займається навчально-науково-виробнича лабораторія «Біопродуктивності водойм та рибогосподарської екології».
 
Метою її роботи є екологічне прогнозування чисельності рибного населення водойм різних типів для раціонального використання біопродукційного потенціалу таких водойм із застосуванням елементів пасовищної аквакультури, спрямованої на отримання біомеліоративного ефекту і виробництво високоякісної рибної продукції.
 
Результатом проведення таких досліджень є розробка Режимів використання водних об’єктів.
Проведена робота на виконання приватних чи державних замовлень засвідчується актами виконаних робіт.
 

За виконання дорадчої діяльності такого напряму кафедра гідробіології та іхтіології за підбиттям підсумків роботи Національного університету біоресурсів і природокористування України у 2018 році визнана однією з найбільш успішних кафедр університету зі співпраці з бізнес-структурами, що засвідчено доповіддю першого проректора НУБіП України, д.с.-г.н., проф., акад.НААН Ібатулліна І.І.

  
На виконання завдання Державного Агентства Рибного Господарства України з підготовки інспекторів для оновленого рибного патруля ННВЛ "Біопродуктивності водойм та рибогосподарської екології" проводить курси підвищення кваліфікації для нових кадрів.
 
 
Курси підвищення кваліфікації для інспекторів реформованого рибного патруля, 2016 рік
 
 
 
Курси підвищення кваліфікації для нових інспекторів рибоохоронного патруля, 2017 рік
 
 
 
 
Курси підвищення кваліфікації для нових інспекторів рибоохоронного патруля, 2018 рік
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook