Кафедра бджільництва

Наукова робота

      Запорукою плідної діяльності науково-педагогічних працівників кафедри  бджільництва є активне поєднання викладання із науковою діяльністю, що сприяє підвищенню рівня ефективності навчального процесу, удосконаленню змісту навчання із урахуванням сучасного стану і тенденцій розвитку бджільництва в державі  та світі.

       Значна увага на кафедрі приділяється здобувачам наукових ступенів доктора філософії, які виконують роботи з наступних тем: "Удосконалення технології виведення бджолиних маток", "Продуктивні ознаки бджолиних сімей за використання мінеральних кормових добавок", "Удосконалення технології одержання бджолиного обніжжя та перги".        Доценти Войналович М.В. та Головецький І.І. працюють над докторськими дисертаціями.

      На кафедрі щорічно проводяться Міжнародні науково-практичні конференції, наукові семінари, метою якиї є обговорення наукових розробок здобувачів, а також підвищення наукового рівня викладачів кафедри.

За результатами наукової та навчальної роботи науково-педагогічним персоналом кафедри опубліковано чимало підручників, посібникві та монографій.  

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook