Кафедра землеробства та гербології

Обираю кафедру!

     Важливим етапом підготовки майбутніх фахівців агробіологічного факультету є виконання та захист випускних бакалаврських і магістерських робіт. На кафедрі землеробства та гербології створена потужна школа підготовки студентів-дипломників. За більш як 120-річну історію кафедрою підготовлено сотні випускників, які своєю працею прославили звання агронома і рідний навчальний заклад не тільки на теренах України, а й далеко за її межами. Серед визначних випускників кафедри: герої праці, керівники великих аграрних підприємств і головні агрономи, фермери, керівники відділів та менеджери провідних аграрних компаній.

Для отримання вмінь і навичок у веденні дослідницької роботи на кафедрі створені всі умови: польова лабораторія в Агрономічній дослідній станції, де ведуться дослідження в одному з найстаріших в Україні стаціонарів з вивчення сучасних систем землеробства та систем обробітку ґрунту; наукова лабораторія «Гербологія», можливості якої до послуг вихованців кафедри; навчальні лабораторії, кафедральна бібліотека, тощо. Підготовка та виконання наукових досліджень, опрацювання отриманих результатів та написання дипломних робіт відбувається під керівництвом досвідчених вчених-педагогів – викладачів кафедри.

Більш глибше ознайомитися з кафедрою Ви можете через презентацію, яка відкривається за посиланням – «Кафедра землеробства та гербології».

 

Шановні студенти, колектив кафедри землеробства та гербології щиро запрошує вас приєднуватись до нашого колективу. Обіцяємо цікаву і насичену роботу, яка буде важливою складовою у Вашій фаховій підготовці.

Якщо вас зацікавила ця інформація, то читайте про нас більше на:

 ·      Сайті кафедри                            WWW: https://nubip.edu.ua/node/1107

·       Інстаграм https://instagram.com/agriculture_nubip?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==

 

·       Дзвоніть                                      Тел. 044-527-82-14

·       Пишіть                                        Електронна адреса: [email protected]

·       і приходьте на кафедру              В корпус №7, ауд. 31, 32, 36

 

 

                                          

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook