Кафедра технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика

Навчальні та науково-дослідні лабораторії

        Лабораторні та практичні заняття проводяться на базі навчальних лабораторій: “Зберігання, переробки та оцінки якості продукції рослинництва”, “Технологічного і технохімічного контролю продукції рослинництва”.
       Навчальні та виробничі практики проводиться на базі ННВЛ «Переробки продукції рослинництва», НВЛ «Переробки плодів та овочів» кафедри, у навчально-дослідних господарствах ВП НУБіП України «Агрономічна дослідна станція», ВП НУБіП України «Великоснітинське НДГ ім. О.В. Музиченка», передових господарствах, що займаються виробництвом, зберіганням та переробкою продукції рослинництва. Матеріально-технічна база кафедри систематично оновлюється, зокрема проведено ремонт усіх аудиторій та начальних лабораторій кафедри.
Навчально-науково-виробнича лабораторія «Переробки продукції рослинництва»

Проведення практичного заняття «Лабораторна пробна випічка» у ННВЛ кафедри
 «Переробки продукції рослинництва» - одне з найулюбленіших занять серед студентів

Під час проведення практичних занять у НВЛ «Переробки плодів та овочів» студенти
 мають змогу освоїти різні технології консервування овочів 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook