Обговорення вибіркової складової ОП "Аналітичне і обліково-правове забезпечення бізнесу"

28 жовтня 2021, 11:00

 28 жовтня 2021 року відбулася он-лайн зустріч гаранта освітньої програми «Аналітичне і обліково-правове забезпечення бізнесу» завідувача кафедри статистики та економічного аналізу, професора Лазаришиної Інни Дмитрівни, заступника декана економічного факультету, доцента Воляк Лесі Романівни, куратора, доцента Собченко Тетяни Степанівни зі студентами 4 групи 1 курсу  ОП «Аналітичне і обліково-правове забезпечення бізнесу» спеціальності 071 "Облік і оподаткування" ОС "Бакалавр". Метою зустрічі було обговорення питань, пов’язаних з вибірковою компонентою Освітньої програми.  Гарант програми охарактеризувала в цілому навчальний план освітньої програми, вагомість і значення вибору вибіркових дисциплін для досягнення програмних результатів навчання, забезпечення компетентностей зі спеціальності.

Заступник декана економічного факультету, доцент Воляк Л.Р. детально зупинилася на технічній стороні обрання здобувачами вищої освіти вибіркової компоненти, відповіла на запитання студентів.

Куратор 4 групи 1 курсу, доцент Собченко Т.С. також охарактеризувала переваги вибіркових компонентів, пояснила їх значення для формування висококваліфікованого і конкурентоспроможного на ринку праці фахівця з обліку та оподаткування.

                                                                                 

 

 Гарант ОП «Аналітичне і обліково-правове забезпечення бізнесу»,

професор Лазаришина І.Д.,

заступник декана економічного факультету,

доцент Воляк Л.Р.,

куратор 4 групи 1 курсу спец. Облік і оподаткування

доцент Собченко Т.С.

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook