Наші ювіляри! Вітання першому заступнику Голови Державної інспекції сільського господарства України Юрію Миколайовичу Марчуку!

12 вересня 2014, 11:19
ННІ ЛіСПГ

Наші ювіляри!

Дружній колектив кафедри дендрології та лісової селекції від усього серця вітає Юрія Миколайовича з 60 – річчям і бажає йому міцного здоров’я, щастя і наснаги для нових звершень.

Першому заступнику Голови Державної інспекції сільського господарства України Юрію Миколайовичу Марчуку – 60!

У будь-яку справу Ю.М. Марчук вкладає душу і виконує свою роботу не лише за службовими обов’язками, а за велінням серця, як справжній патріот Батьківщини.
Мабуть, важко знайти у галузі лісового та сільського господарства фахівця, який не знає Юрія Марчука.

Понад 35 років Ю.М. Марчук працював на керівних посадах у лісовій галузі – від директора Чугуєво-Бабчанського лісотехнікуму до першого заступника Голови Держкомлісгоспу України. Юрію Миколайович притаманні глибокі професійні знання, його прогресивні погляди завжди спрямовані на вирішення проблем, які були викликані часом реформ. У лісовій галузі Юрій Миколайович залишив частину свого серця, працюючи на перспективу, досягнувши позитивних результатів у процесі розвитку та становлення лісової галузі.

З перших днів роботи в Державній інспекції сільського господарства України (з 2011 року) Юрій Марчук зарекомендував себе енергійним, висококваліфікованим, ініціативним, вимогливим до себе і підлеглих керівником.

За багаторічну сумлінну працю неодноразово нагороджувався відзнаками та почесними званнями – «Заслужений працівник сільського господарства України» (1997), орденом «За заслуги» ІІІ ступеня (2004), Грамотою Верхов¬ної Ради України (2004), відзнакою Головдержслужби України – нагрудний знак «Державна служба України «За сумлінну працю» (2005), Почесною грамотою Кабінету Міністрів України (2009).
У підтвердження зазначеному, у 2014 році Ю.М. Марчук першим отримав щойно засновану відзнаку Держсільгоспінспекції України – нагрудний знак «За сумлінну працю».

Більше десяти років Юрій Марчук за сумісництвом завідує кафедрою дендрології Навчально-наукового інституту лісового і садово-паркового господарства НУБіП України, де проводить навчальну та наукову роботу.

Колектив Держсільгоспінспекції України та працівники лісогосподарської галузі України пишаються тим, що їм випала можливість працювати з Юрієм Миколайовичем, адже його мудрість і професіоналізм є неоціненним скарбом.

Бажаємо Вам, Юрію Миколайовичу, міцного здоров’я, щастя, благополуччя та нових звершень.
Нехай тепло і затишок родинної оселі надійно захищає Вас від негараздів, а в майбутньому на Вас чекає ще багато наповнених земними радощами років.

Джерело: http://presspoint.ua/izdanija/opisanie-nomera/28258 (газета «Природа і суспільство» №15-2014 (99)

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook