Початок весняного навчального семестру на кафедрі банківської справи та страхування!

11 лютого 2022 року
   07 лютого 2022 року розпочався весняний навчальний семестр на економічному факультеті Національного університету біоресурсів і природокористування України. Викладачі кафедри банківської справи та страхування приступили до роботи та викладання дисциплін для студентів різних спеціальностей. Варто зауважити, що вже перший тиждень навчання і десятки проведених занять показав позитивний та бойовий настрій як викладачів та і студентів. Підтвердженням є той факт, що на парах були пристуніми майже 100% здобувачів освіти. Крім того, заняття були насиченими, цікавими та сповненими дискусіями і обговореннями. 

   Студентам було проведено інформаціне роз'янення щодо порядку проведення лекційних, семінарських та практичних занять, зокрема, і за допомогою платформи E-learn. Крім того, був обговорений алгоритм навчального процесу. Графіки провдення модульних контролів, проміжної та підсумкової атестації. 

   Проведення навчальних занять у дистанційному форматі для студентів усіх курсів та освітніх ступенів заплановано до 25 лютого 2022 року, а у подальшому здобувачі освіти продовжать виконання графіка освітнього процесу у змішаному форматі – очно та дистанційно.

   У разі зміни епідеміологічної ситуації та відповідно до рекомендацій МОН України до графіка освітнього процесу Університету будуть внесені відповідні зміни, про що студенти будуть проінформовані заздалегідь деканатом та наставниками груп.
Бажаємо всім учасникам освітнього процесу міцного здоров'я та наснаги у роботі та навчанні.
 
Файчук Ольга
доцент кафедри банківської справи та страхування
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook