Ректорат: готуємося до старту навчального семестру в дистанційному режимі

31 січня 2022 року
 31 січня 2022 року відбулося засідання ректорату, присвячене плануванню діяльності на поточний тиждень. Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук закцентував на здоров’ї кожного члена колективу, необхідності безумовного дотримання всіх карантинних обмежень та у разі виявлення симптомів ГРВІ – працювати у дистанційному форматі, звертатися до сімейного лікаря.

     Цього тижня в онлайн-форматі відбудеться семінар-навчання для керівного складу, програма якого розміщена на офіційному сайті університету. Співбесіди з деканами факультетів та директорами ННІ, як вже повідомлялося раніше перенесені, дату, час та місце буде повідомлено додатково. Протягом тижня завершується підготовка до старту весняного навчального семестру: враховуючи санітарно-епідеміологічну ситуацію, рекомендації Міністерства освіти і науки України для студентів всіх курсів та форм навчання він розпочнеться в дистанційному форматі 7 лютого.
     Не зупиняється профорієнтаційна робота: маємо більше 270 слухачів підготовчих курсів та понад 700 учасників олімпіади для вступу в університет.

 

 

     Також цього тижня, зазначив Вадим Ткачук, робота буде зосереджена і на фінансуванні: вже виплачена заробітна плата та сплачені комунальні послуги за січень, тривають перемовини з Міністерством освіти і науки щодо формульного розподілу коштів на 2022 рік.
     Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша доповів про результати моніторингу стану захворюваності на ГРВІ серед працівників та студентів: минулого тижня було зафіксоване певне збільшення кількості захворівших саме на COVID-19. Тому всі вони перебувають на лікуванні, контактні особи працюють дистанційно. Господарські служби отримали доручення провести ретельну дезінфекцію приміщень. Разом з тим не зменшується інформаційно-роз’яснювальна кампанія, вибіркова перевірка дотримання санітарно-епідеміологічних обмежень в навчальних корпусах та гуртожитках, температурний скринінг тощо. За ініціативи ректорату вже завтра в гуртожитку №11 можна буде зробити бустерну дозу вакцини – відповідна інформація розміщена на офіційному сайті університету.

 

     Начальник відділу кадрів Микола Михайліченко повідомив про результати рейтингового голосування в Бобровицькому та Заліщицькому фахових коледжах. Перемогли відповідно Борис Павлюк та Андрій Матвієнко. Сьогодні будуть підписані відповідні накази на їхнє призначення.

     Голова Студентської організації Марина Когут проінформувала про збори керівників органів студентського самоврядування факультетів та ННІ щодо напрацювання плану діяльності на ІІ навчальний семестр.

     Проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадим Кондратюк зауважив про хід подання наукових праць студентів університету для участі у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт, формування розрахунків до кошторисів витрат на виконання досліджень за бюджетною програмою «Наукова та науково-технічна діяльність закладів вищої освіти та наукових установ» у 2022 році. Актуальним завданням є поточна робота щодо архівації наукових фахових журналів університету до баз даних, опрацювання заявок на винаходи і корисні моделі.

 

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про перебіг ремонтних робіт в навчальному корпусі №2, спортивному комплексі та гуртожитках. Також він зупинився на забезпеченні кампусу та корпусів миючими та дезінфікуючими засобами: все об’єкти в достатній кількості цим забезпечені.

     Проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук закцентував на старті весняного навчального семестру в дистанційному форматі. Розклад вже підготовлений та опублікований на офіційному сайті. Протягом тижня деканати та дирекції завершують необхідні організаційні заходи.

     Ректорат розглянув й інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень

 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook