Гостьова лекція для аспірантів, за участі адвоката Тригуба Андрія

6 жовтня 2021 року
На сьогодні навчання в аспірантурі НУБІП України це не тільки пошук наукових досліджень, а ще й підтримка власних практичних навичок за фахом. Так, в межах легітимних домовленостей постійно проводяться гостьові лекції за участі професіоналів-практиків, експертів у галузі права та юридичної науки.
Зокрема партнер АО «Скляренко, Сидоренко та партнери», адвокат Тригуб А.Ю. провів інтерактивну панельну дискусію-лекцію для аспірантів щодо забезпечення розгляду та вирішення спорів, пов’язаних із порушенням цивільних прав та інтересів особи, що було здійснено в межах навчальної дисципліни «Сучасна компаративістика».
Також вартує уваги і участь наших аспірантів у даному заході, так здобувачі 1 року навчання: Голубей Марія, Харченко Ярослав презентували доволі цікаву тему, «Роль та цінність приватного права як регулятора правових відносин та його співвідношення із системою публічного та приватного права». Розкрили питання приватного права як однієї із підсистем права, його ролі як регулятора суспільних відносин, визначили його особливості та вплив на суспільство та державу.
 
Завідувач кафедри
д.ю.н., проф., Віктор Ладиченко
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook