В режимі онлайн було проведено круглий стіл на тему«Правове забезпечення контролю безпечності харчових продуктів в ЄС».

22 жовтня 2021 року

 22 жовтня 2021 року на юридичному факультеті Національного університету біоресурсів і природокористування України в рамках проєкту програми Європейського Союзу ЕРАЗМУС+ Жан Моне «Продовольча політика і право ЄС» (620340-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-MODULE) в режимі онлайн було проведено круглий стіл на тему«Правовезабезпечення контролю безпечностіхарчовихпродуктів в ЄС».

Круглий стіл був присвячений актуальним питанням правового регулювання продовольчої безпеки в Європейському Союзі, правового забезпечення контролю безпечності харчових продуктів в ЄС та в окремих державах-членах ЄС, адаптації законодавства України до вимог ЄС у сфері забезпечення безпечності та якості харчових продуктів.
В круглому столі прийняли участь учасники з багатьох регіонів України та зарубіжних країн, серед яких були представники Сумського національного аграрного університету, Національного університету харчових технологій, Академії праці, соціальних відносин і туризму,Університету Томаша Баті (м. Злін, Чехія), Університету Данубіус, (м. Сладковічово, Словаччина), Білоруського відділення Міжнародної слов'янськ’ї правової академії (м. Гомель, Білорусь).

 

       Програма круглого столу
Доцент Людмила Головко 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook