"Життя - це низка виборів. Вибір професії - один із них!": кафедра ТІДП домогає учнівській молоді Херсонщини визначитися з майбутнім фахом

19 січня 2022 року

 

 

Вибір професії, який відповідає інтересам і вподобанням особистості молодої людини – завдання складне! Воно не завжди під силу молоді, яка перебуває в інтенсивному потоці інформації, а тому часто-густо може вагатися при здійсненні вибору свого майбутнього фаху чи ЗВО. Тому їм допомагають дорослі – батьки, вчителі, знайомі, а також представники ЗВО в рамках проведення профорієнтаційних заходів серед учнівської молоді.

Для того, щоб допомогти випускникам краще зорієнтуватися у виборі професії доценткою кафедри теорії та історії держави і права Національного університету біоресурсів і природокористування Оленою Поповою у січні місяці 2022 року були проведені профорієнтаційні зустрічі у м. Генічеську Херсонської області.

 

 

Завдяки цим заходам, учні були ознайомлені з інформацією про юридичний факультет Національного університету біоресурсів і природокористування України. Зокрема, було наголошено на перевагах та особливостях здобуття фаху правника саме в НУБіП України, звернено увагу на перспективи працевлаштування за набутою професією після закінчення ЗВО, а також на те, що чимало уваги приділяється забезпеченню активного та багатогранного студентського життя: наукові конференції, яскраві фестивалі, участь у різноманітних гуртках, незабутніх екскурсіях та проходження практик у різних куточках України та за кордоном. Під час зустрічі учні відвіданих шкіл були забезпечені інформаційною продукцією.

 

 

 

Під час проведення заходу учні були запрошені долучитись  до проведення  з 05 лютого 2022 року другої сесії  просвітницького онлайн-проєкту кафедри ТІДП «Школа знавців права».

Профорієнтаційні заходи пройшли в активній та дружній атмосфері, діти проявили значну зацікавленість до поданої інформації.

Висловлюємо слова вдячності директорці Н.І. Косовій та педколективу Генічеської санаторної загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Херсонської обласної ради та директорці Т.Д.Микитась і педколективу Генічеської ЗЗСО №3 Генічеської МР за надану можливість поспілкуватися з учнями їх навчальних закладів з питань майбутнього вибору, зокрема

Олена Попова

 доцентка кафедри теорії та історії держави і права

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook