Зустріч зі студентами–випускниками бакалаврату спеціальності 071 «Облік і оподаткування» викладачів кафедри статистики та економічного аналізу

13 січня 2022, 15:00
13 січня 2022 року відбулася зустріч завідувача кафедри статистики та економічного аналізу, професора Лазаришиної Інни Дмитрівни, кураторів доцента Воляк Лесі Романівни, доцента Чухліб Алли Василівни зі студентами-випускниками 4 групи 4 курсу та 11 групи 2 курсу СТ спеціальності 071 «Облік і оподаткування».
Метою зустрічі було обговорення питань, пов’язаних зі вступом до магістратури за спеціальністю «Облік і оподаткування». Завідувач кафедри, професор Лазаришина І.Д. проінформувала студентів про умови вступу, інновації МОН України, пов’язані з введенням Єдиного Фахового Вступного Випробування (ЄФВВ), тестування з логіки та критичного мислення у вступній кампанії 2022р. на додаток до ЄВІ, який вступники у магістратуру здавали у попередні роки. Вона зазначила, що ті випускники, які матимуть практичний досвід, але не матимуть диплом ОС «Магістр», не зможуть претендувати на високооплачувану роботу у престижних компаніях.
Заступник декана економічного факультету, к.е.н., доцент Воляк Л.Р.  надала рекомендації щодо вступу до магістратури за спеціальністю 071 «Облік  оподаткування», переваги навчання, відповіла на питання учасників зустрічі щодо розкладу занять для підготовки до ЄФВВ, термінів проведення основної сесії ЄВІ та ЄФВВ, що складатиметься з виконання завдань двох тестів – із загальних навчальних компетентностей та предметного.

Доцент кафедри статистики та економічного аналізу Чухліб А.В. також охарактеризувала можливості працевлаштування випускників магістратури за спеціальністю 071 «Облік і оподаткування», дисципліни навчального плану магістрів, які дозволять випускникам бути більш конкурентними на ринку праці, досягти професійного розвитку і запросила до продовження навчання на другий (магістерський) рівень вищої освіти за спеціальністю «Облік і оподаткування» в Національний університет біоресурсів і природокористування України. 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook