Лазірківська ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. В.О. Підпалого радо прийняла, в рамках профорієнтаційної роботи, викладачів НУБіП України!

14 січня 2022 року
   13 січня 2022 року доцент кафедри банківської справи та страхування Костюк Вікторія та заступник декана гуманітарно-педагогічного факультету Костюк Дмитро завітали з профорієнтацією до Лазірківської ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. В.О. Підпалого.

   Під час зустрічі вони ознайомили учнів 10-11 класів із славетною історією університету та розповіли про правила вступу до Національного університету біоресурсів і природокористування України. Старшокласники також прослухали інформацію про перелік спеціальностей в університеті, про шанс отримати додаткові бали, взявши участь в олімпіаді, яку щорічно проводить заклад, а також про можливості розвитку особистих здібностей саме на економічному та гуманітарно-педагогічному факультетах.

   Випускники були зацікавлені в спілкуванні, проявили інтерес до міжнародних зв’язків університету, отримання подвійного диплому та можливості навчання в англомовних групах. Також, зацікавленість майбутніх абітурієнтів викликала інформація про культурно-масову роботу, дозвілля та спортивне життя студентів університету.

   
Всіх старшокласників запросили відвідати університет та долучитися до Дня відкритих дверей, який буде проводитися навесні 2022 року.
 
Вікторія Костюк, доцент кафедри
банківської справи та страхування

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook