Анонс. Світовий онлайн-конгрес з виноградарства

13 січня 2022 року
Онлайн

Глобальна цифрова конференція для бізнесу зі столового винограду. Global Grape Congress – це нова онлайн-подія, яку організовує Fruitnet для виноградного бізнесу по всьому світу. Конгрес транслюватимуть водночас у прямому ефірі з Мельбурна, Лондона та Лос-Анджелеса, і ви зможете вибрати найзручніший час для участі в прямому ефірі.

Світовий конгрес з виноградарства повертається. 17 березня 2022 року триватиме трансляція у прямому ефірі з Мельбурна, Лондона та Лос-Анджелеса, що дозволить глядачам вибрати найзручніший час для участі в прямому ефірі.


Подія збирає головних гравців у категорії свіжого столового винограду, щоб об’єднатися та поділитися глибоким досвідом та знаннями, а також досліджувати нові ідеї в галузі. Завдяки поєднанню розмов, інтерв’ю та дискусій Global Grape Congress досліджує всі сфери бізнесу, включаючи розробку нових сортів, нових технологій та нових ринків.

Інтерв’ю та дискусії підкреслюють вплив Covid-19 та уроки, які необхідно винести. Ми простежимо за розвитком сортів преміум-класу, важливістю стійкості в усьому ланцюжку від поля до столу, появою нових постачальників, новими ринками та новими технологіями майбутнього.

Приєднуйтесь до Global Grape Congress 2022.
Інвестуйте у нові знання та встановлюйте нові професійні контакти.

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook