Кафедра фінансів прийняла активну участь у Міжнародній науково-практичній конференції

21 грудня 2021 року
  17 грудня 2021 року на базі кафедри фінансів, обліку та оподаткування Факультету економіки та бізнес-адміністрування Національного авіаційного університету відбулася Міжнародна науково-практична конференція «ФІНАНСИ: ТЕОРІЯ І ПРАКТИКА», активну участь у якій прийняла кафедра фінансів НУБіП України.

   Метою конференції стала наукова апробація результатів теоретичних і прикладних досліджень, що стосуються розробки та впровадження новітніх принципів, методів, моделей та механізмів в сфері фінансів, обліку, аудиту та оподаткування та суміжних галузей знань у контексті сучасних проблем і протиріч. Програма конференції була насиченою. На пленарному засіданні учасники конференції презентували результати своїх досліджень.     
    Актуальні питання розвитку наукових ідей обговорювались за такими основними напрямками: біхевіоризм у фінансах, обліку, контролі, економіці та маркетингу; бюджетна система України, адміністрування податків, податкове регулювання та контроль; інноваційний розвиток фінансів, обліку та аудиту в умовах цифрової економіки; корпоративні фінанси та корпоративне управління: діалектика взаємозв’язку та вплив на розвиток фондового ринку; пріоритети і перспективи розвитку страхового ринку України та сегменту авіаційного страхування; теоретико-прикладні аспекти грошей і кредиту, розвитку банківської справи; трансформація фінансів, обліку, аудиту та оподаткування під впливом Європейського вектору інтеграції України; фінансові відносини, облік і контроль в державному секторі національної економіки; фінансово-інвестиційні механізми розвитку економіки повітряного транспорту; фінансово-облікове забезпечення підприємництва, торгівлі та біржової діяльності.
    У роботі конференцій взяли участь майже 100 учасників з України, Польщі, Чехії, які представляли результати наукових напрацювань на базі вищих навчальних закладів та науково-дослідних установ.
 
Олена Лемішко,
доцент кафедри фінансів 
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook