МИ ПИШАЄМОСЯ НАШИМИ ВИПУСКНИЦЯМИ!

16 грудня 2021 року

Випускниці магістратури економічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України за спеціальністю 071 «Облік і оподаткування»-2021 – це наша гордість та найкраща оцінка діяльності науково-педагогічного колективу.

Традиційно у грудні магістри підводять підсумки свого насиченого навчального, наукового та культурно-масового життя в університеті, висловлюють щирі слова подяки викладачам та діляться першими професійними здобутками.

Отож, знайомтеся з нашими розумними, талановитими та чарівними випускницями:

 

Зволинська Олена – не просто випускниця магістратури, а вже успішна, практикуюча фахівчиня. 

За словами Олени, кожна людина від моменту свого народження починає вчитися чомусь новому. Спочатку ми йдемо в садочок і отримуємо незабутні враження дитинства. Потім – школа, де вчимося і іноді задумуємося: «навіщо така кількість інформації і що з нею робити, і чи знадобиться вона нам в майбутньому?», і тільки в університеті ці думки виникають все рідше, а в магістратурі зникають взагалі.

Олена – активна особистість, яка успішно навчалася та долучалася до наукових досліджень, а саме: брала участь у шести міжнародних науково-практичних студентських конференціях, опублікувала чотири статті. Крім того, дівчина організувала ряд заходів студентського самоврядування економічного факультету.

Однак, пріоритетним завданням для Олени було здобуття практичних фахових навиків та їх використання у діяльності сучасних підприємств. Тому ще навчаючись на бакалавраті, вона використовувала всі можливості практичних стажувань для посилення свого досвіду роботи бухгалтером. Олена вважає, що конкурентоспроможний фахівець нині формується саме завдяки поєднанню теоретичної університетської підготовки з практичним досвідом за фахом.

Для Олени навчання в магістратурі було цікавим та корисним, важливим було оптимальне поєднання розкладу занять і «вільного часу», який магістри – студенти використовували для роботи за фахом. Крім того, НУБіП України запам’ятається високою якістю матеріально-технічного забезпечення навчальних корпусів, сучасними та гарно оснащеними аудиторіями для роботи студентів, а також унікально красивою і комфортною територією студентського містечка!

Олена успішно реалізувала свої знання та навики на практиці, займаючи посаду бухгалтера у компанії ТОВ «Інтертоп Україна».

 

Кобзар Юлія – креативна і неперевершена випускниця магістратури.

Юлія ділиться враженнями: «Пригадуючи всі п’ять з половиною років навчання на економічному факультеті, перед очима пробігають позитивні моменти студентства наповнені цікавими та змістовними парами в рідному 10 корпусі, галасливі перерви та веселі одногрупники. За період  навчання було отримано чимало знать з фахових предметів, розвинене аналітичне мислення, завдяки наполегливим старанням викладачів кафедри статистики та економічного аналізу».

Юлія завжди була орієнтована на високі результати, брала участь у  студентських та міжнародних науково-практичних конференціях. Крім того, вона активно долучалася до заходів студентської організації, протягом 3 років навчання була заступником старости та профоргом групи, завжди була чуйною до своїх одногрупників.

За період навчання в університеті студентка навчилась аналітичного та критичного мислення, а також здобула фундаментальні знання з бухгалтерського обліку та аналізу. Саме ці навички стали початком для Юлії щодо успішного працевлаштування за фахом та кар’єрного росту: асистент бухгалтера – молодший бухгалтер – бухгалтер. На сьогодні, випускниця вже пройшла курс з управлінського обліку  по програмі САР (Certified Accounting Practitioner) та здала тест, чекає на успішний результат.

Дівчина розповідає про чудових друзів, яких подарували студентські будні, вони були переповненні позитивними емоціями. На завершення Юлія побажала колективу кафедри статистики та економічного аналізу безмежного натхнення, наснаги, щоб викладачі надалі продовжували наставляти, мотивувати та створювати студентське майбутнє та творити з першокурсників справжніх професіоналів.

 

Лисенко Кристина – цілеспрямована та чарівна випускниця.

Як відмічає Кристина, вивчені дисципліни у магістратурі є вагомим внеском в  теоретичні та практичні знань і навичок, які стануть фундаментом для майбутньої професійної діяльності. Студентські будні були переповнені позитивними емоціями, цікавими історіями, спільними перемогами та здобутками. Також навчання доповнювалося різноманітною науково-дослідною роботою, в результаті якої було підготовлено три наукові публікації за темами: «Аналітичний моніторинг в управлінні необоротними активами аграрних формувань», «Аналітичне забезпечення розробки і реалізації управлінських стратегічних рішень аграрних підприємств» та  «Облік витрат на поліпшення та ремонт основних засобів в сільському господарстві». 

Від усього студентського товариства хочу висловити подяку викладачам кафедри  статистики та економічного аналізу – досвідченим фахівцям, за їхню мудрість, високий рівень професіоналізму, увагу та виявлене терпіння. Дякую за величезний багаж знань, навичок та досвіду, якими ви щедро ділитеся. Ваш вклад в розвиток університету та підготовка майбутніх фахівців є безцінним.

Бажаю успіхів і наснаги науково-педагогічному персоналу кафедри статистики та економічного аналізу у реалізації сучасної освітньої програми «Аналітичне та обліково-правове забезпечення бізнесу» за спеціальністю 071 «Облік і оподаткування». Конкурентною перевагою даної програми є підготовка фахівців, який поєднає в собі здатність аналітично мислити та знання з обліку, податків і правового забезпечення ведення бізнесу.

 

Мусій Антоніна – Голова соціального сектору економічного факультету у 2016-2017 рр., заступник Голови студентської організації НУБіП України у 2017-2018 рр., Голова студентської організації економічного факультету у 2018-2021 рр., член збірної НУБіП України з легкої атлетики у 2016 – 2020 рр.

Антоніна згадує, що навчання у магістратурі було цікавим і змістовним, доповнювалося різноманітною науково-дослідною роботою, в результаті якої було підготовлено шість наукових публікацій за темою щодо проблем розвитку та удосконалення обліку і аналізу розрахунків з оплати праці та здійснено виступи на двох міжнародних науково-практичних студентських конференціях. У квітні 2021 р. Антоніна зайняла 1 місце у ІІ Всеукраїнській студентській науково-практичній інтернет-конференції «Теорія і практика облікового, аналітичного та правового забезпечення управління підприємствами аграрного сектору в умовах сучасних викликів», присвячену 70-річчю економічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Антоніна переконана, що окрім якісного навчання, університет надає можливість для розвитку та самовдосконалення. Саме в університеті ми дорослішали, ставали самостійними та вчилися брати на себе відповідальність приймати перші власні рішення та бути активними учасниками навчального процесу. Незабутніми є спогади про насичене спортивне та культурно-розважальне життя в університеті. Дівчина відмічає, що завдяки усім можливостям, які забезпечує адміністрація економічного факультету та університету студентам,  всі отримали неоцінений досвід в комунікації, саморозвитку, плануванні та організації свого часу. НУБіП – це школа життя, яка готує не лише професіоналів та кваліфікованих спеціалістів у економічних сферах, а і відповідальних та чуйних громадян своєї країни.

Вагомим досягненням Антоніни під час навчання була участь у програмі ERASMUS + у Вищій школі сільського господарства та природничих наук (м. Лілль, Франція). Це вагома перевага та неоціненний міжнародний досвід, який підвищує конкурентну спроможність випускника-учасника програми на ринку праці. Надзвичайно цікаво навчатись в одній з найкращих країн Європи та відкривати нові горизонти та знайомства.

Свої знання Антоніна зараз успішно реалізує на посаді фінансового аналітика у  Fuelfinance.

 

Сорокіна Катерина – активна учасниця і переможниця наукових проектів серед студентства.

Катерина пригадує вступ до НУБІП України, який з першого погляду вразив своєю мальовничими краєвидами та доброзичливістю працівників приймальної комісії. Впродовж усього навчання вона натхненно здобувала знання, незважаючи на певні труднощі, оскільки навчання вимагає великої кількості часу та зусиль. Рівень професійності викладачів університету викликав почуття захоплення та спонукав до самовдосконалення, тому враження від навчання виключно позитивні.

«Починаючи навчання в НУБіП України за спеціальністю «Облік і оподаткування» після коледжу, я чітко уявляла своє майбутнє пов’язане з обліковою сферою» – розповіла Катя. Вона відзначила, що навчаючись в університеті та беручи активну участь в науковій роботі випускової кафедри здобула навички щодо формування обліково-аналітичної інформації, а також досвід побудови економіко-математичних моделей та їх використання у процесах прийняття управлінських рішень, які доповнюють її професійні якості.

Результатом наполегливої праці стали наступні перемоги й досягнення: 1 місце у ІІ Всеукраїнській студентській науково-практичній інтернет-конференції «Теорія і практика облікового, аналітичного та правового забезпечення управління підприємствами аграрного сектору в умовах сучасних викликів», присвячену 70-річчю економічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України. А також Диплом ІІІ ступеня на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт за спеціалізацією «Економічна аналітика та статистика» з дослідженням на тему: «Аналітико-прогнозні тренди розвитку зерновиробництва в аграрному підприємстві» під керівництвом доцента кафедри статистики та економічного аналізу Симоненко Олени Іванівни.

Перевагами навчання на спеціальності «Облік і оподаткування» Катерина вбачає те, що студент має змогу отримати сучасні знання в розумінні бізнес процесів, які дозволяють ефективно аналізувати економічну інформацію, що є надзвичайно актуальними в сучасних умовах. Випускниця переконана, що отримання освіти бухгалтера є базовою для тих, хто бажає розвиватись в сфері бізнесу, аналітики та аудиту. Здобуті знання в процесі навчання допомогли успішно їй працевлаштуватись та працювати за спеціальністю.

Цьогорічні випускниці магістратури кафедри статистики та економічного аналізу підкреслюють вагомість отриманих сучасних знань з обліку та бізнес-аналітики. Завдячуючи високій професійній підготовці перед ними відкриваються широкі можливості престижного працевлаштування.

Напередодні новорічних свят, наші випускниці передають слова вдячності викладачам економічного факультету за їх високий професіоналізм, мудрість і доброзичливе ставлення до кожного, за підтримку та неоціненний досвід на шляху професійного становлення!

Ми пишаємося своїми випускницями, які своїми успіхами та досягненнями  примножуватимуть славу НУБіП України.

 

Доценти кафедри статистики та економічного аналізу,

наукові керівниці магістрів-2021

Богданюк О.В.,

Куць Т.В.,

Рябенко Л.М.,

Симоненко О.І.

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook